Χλωμός, με έντονους μαύρους κύκλους: Ένας “άλλος” ο Τότσικας, δεν τον γνωρίζει κανείς στις φωτο που κυκλοφόρησαν

May 23, 2023

Χλωμός, με έντονους μαύρους κύκλους: Ένας “άλλος” ο Τότσικας, δεν τον γνωρίζει κανείς στις φωτο που κυκλοφόρησαν


Διαφ.

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός τον οποίον πρωτογνωρίσαμε στην σειρά Τα παιδιά της Νιόβης. Ο ηθοποιός κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό τόσο για ταλέντο του αλλά και για την εξωτερική του εμφάνιση. Ενώ πρόσφατα τον απολαύσαμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά Η Γη Της Ελιάς στο Mega στο ρόλο ως Σωκράτης Δρακόπουλος.



Ο Απ. Τότσικας παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να πρωταγωνιστήσει σε κόντρα ρόλους οι οποίοι απαιτούν ακόμα και την ολική μεταμόρφωσή του.

Κάτι το οποίο ακριβώς απαιτεί η νέα παράστασή του στην οποία δεν δίστασε να “τσαλακωθεί”. Για τις ανάγκες της παράστασης “Μυστήριο 76 Don’t Look Back” του Γιάννη Χουβαρδά, ο ηθοποιός με χρήση ειδικού μακιγιάζ μεταμορφώνεται, ώστε να αλλάξει η εξωτερική εμφάνισή του. Καθώς το έργο απαιτεί τα φαντάσματα των μυθικών εραστών Ορφέα και Ευρυδίκης να “ζωντανεύουν” τις μοιραίες στιγμές του έρωτά τους.

Ο Αποστόλης Τότσικας φωτογραφήθηκε στο “Hotel Spectre”, σαν φάντασμα, αρκετά χλωμός και με έντονους κύκλους και είναι πραγματικά αγνώριστος.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @apostolis_totsikas_official

Αποστόλης Τότσικας: «Και μου λείπει και δεν μου λείπει κάτι τηλεοπτικό»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: