Νάταλι Θάνου: Η καταγωγή εκτός Ελλάδας, οι κατηγορίες του συζύγου της ότι του έφαγε λεφτά & η νέα καριέρα

June 19, 2023

Νάταλι Θάνου: Η καταγωγή εκτός Ελλάδας, οι κατηγορίες του συζύγου της ότι του έφαγε λεφτά & η νέα καριέρα


Διαφ.

Η εντυπωσιακή  Νάταλι Θάνου γεννήθηκε στο Βελιγράδι. Το πραγματικό της επίπεδο είναι Σόσα και έχει μια εξίσου όμορφη αδελφή. Ήταν πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, μάλιστα είχε συμμετάσχει στα Καλλιστεία που είχε διοργανώσει το Playboy παίρνοντας  τον τίτλο της Playmate 2007.



Της: Έπη Τρίμη

Έχει ύψος 1,80 και αυτό που τραβάει το βλέμμα των ανδρών μετά το πρόσωπό της είναι τα υπέροχα μακριά της πόδια.

Τα παιδικά χρόνια στο Βελιγράδι

Στο t-life είχε αναφέρει σχετικά: «Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Βελιγράδι, στη Σερβία. Η παιδική μου ηλικία ήταν καταπληκτική, γιατί οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ καλοί! Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με στήριζαν από την πρώτη στιγμή και είχα τρομερή υποστήριξη και από εκείνους, αλλά και από την αδερφή μου, με την οποία είμαστε τρομερά δεμένες και την αγαπώ πολύ. Εγώ έφυγα από το Βελιγράδι από 17 χρονών και όταν ήρθα στην Ελλάδα, την ερωτεύτηκα και αποφάσισα να μείνω εδώ, ενώ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Ερωτεύτηκα τον ήλιο, το μπλε χρώμα και την ιστορία της Ελλάδας.

Ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια και “σπασίκλω” με τα μαθήματα. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αστροναύτης και να ταξιδέψω στο διάστημα»!

Η απόκτηση οικογένειας

Η Νάταλι Θάνου συνειδητά αποσύρθηκε από τις πίστες όταν έφερε στον κόσμο το γιο της, έχοντας μια ευτυχισμένη οικογένεια όντας παντρεμένη με τον Δημήτρη Καρέλα τον οποίο και παντρεύτηκε δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους.

Ζει στη Γλυφάδα, λατρεύει το περπάτημα και αρκετά συχνά οι περίοικοι τη βλέπουν με μια φόρμα να πηγαίνει βόλτα με τον άντρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της. Επίσης, όπως έχει δηλώσει της αρέσει να γυμνάζεται καθώς την ηρεμεί.

Η στροφή στην καριέρα και ο τρελός έρωτας με τον γιο της

Πλέον, ασχολείται με το blogging και με το σχέδιο μόδας έχοντας τη δική της συλλογή μαγιό. Στο «Natali’s Blog», γράφει η ίδια αποκλειστικά θέματα που αφορούν τη ζωή της, τις μαμάδες, συνταγές αλλά και ταξιδιωτικά άρθρα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο modelling. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο». Και πρόσθεσε: «Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο». Ο γιος της Άρης είναι 8 χρονών και είναι ο απόλυτος έρωτας και ο  λόγος ύπαρξής της.

Το κανάλι στο youtube

Η ίδια εξήγησε πως μαζί με το blog της αποφάσισε να επενδύσει και στο δικό της κανάλι. Συγκεκριμένα, στο t-life είχε πει σχετικά: «Μαζί με το blog μου άνοιξα και το κανάλι μου στο YouTube, στο οποίο μιλάω για διάφορες εμπειρίες που έχω εγώ ως γυναίκα. Δίνω και συμβουλές στις μαμάδες και ειδικά στις νέες μαμάδες που είναι τόσο αγχωμένες και χρειάζονται να ακούσουν χρήσιμα πράγματα – γιατί και εγώ έχω περάσει τα ίδια – και θέλω να τις βοηθήσω. Από την διατροφή μέχρι tutorial για μαλλιά και μακιγιάζ».

Οι φήμες χωρισμού και οι κατηγορίες του συζύγου της

Η ίδια διαψεύδει τις φήμες χωρισμού, παρόλο που το 2018 ο σύζυγός της την είχε κατηγορήσει πως με τα χρήματά του έχει αγοράσει δύο σπίτια στο Βελιγράδι. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2005. Ο άντρας της που δεν αγαπά τη δημοσιότητα θέλησε να μην δίνει «τροφή» στα ΜΜΕ. Η μοναδική φορά που τα media επικεντρώθηκαν σ΄ αυτόν ήταν όταν ο ίδιος δήλωσε πως καταστράφηκε οικονομικά καθώς έπαψε να εργάζεται ως βιβλιοπώλης μανατζάροντας τη γυναίκα του. Συγκεκριμένα ο ίδιος είχε αναφέρει: «παράτησα τη δουλειά μου για τη Νάταλι. Καταστράφηκα οικονομικά και πήγε και πήρε τα λεφτά που είχαμε μαζέψει και πήρε δυο σπίτια στο Βελιγράδι. Αυτό το θεωρώ κλεψιά». Ωστόσο η ίδια το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και προφανώς θα ήταν απλώς μια κρίση στον έγγαμο βίο τους.

Ο τρόπος που διατηρεί τη σιλουέτα της

Η Νάταλι Θάνου παραμένει εξίσου εντυπωσιακή και λαμπερή και  μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε στο Mega, ότι δεν διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της με δίαιτα. Ωστόσο, μια φορά τον χρόνο κάνει μια κούρα αποτοξίνωσης που περιλαμβάνει λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι. Βεβαίως, να τονίσουμε πως προφανώς προσέχει σιλουέτα της. Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε πως όταν γέννησε μέσα σε τρεις μήνες είχε επανέλθει πιο σέξι από ποτέ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: