Αδυνατισμένος και εμφανώς καταβεβλημένος: Ανησυχία για Μίλτο Μακρίδη, η σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό

June 19, 2023

Αδυνατισμένος και εμφανώς καταβεβλημένος: Ανησυχία για Μίλτο Μακρίδη, η σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό


Διαφ.

O Μίλτος Μακρίδης είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους παρουσιαστές τη δεκαετία του 90. Ο παρουσιαστής κυριάρχησε στην τηλεόραση τόσο με το χιούμορ αλλά και με την χαρακτηριστική ευφυΐα του. Ο Μίλτος Μακρίδης έχει συνειδητά επιλέξει να απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας.



Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν 2 μήνες πριν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” και είχε μιλήσει τόσο για τη ζωή του αλλά και την επιλογή του να απέχει. Ενώ είχε αναφερθεί και στην τωρινή κατάσταση της τηλεόρασης.

Μίλτος Μακρίδης: «Η τηλεόραση πηγαίνει όλο και προς τα πίσω»

Ο γνωστός παρουσιαστής πλέον δεν ασχολείται με τα Media -τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες- αλλά με άλλους τομείς και έχει πολλές επιχειρηματικές ιδέες. Σε ότι αφορά τα προσωπικά του, ο Μίλτος Μακρίδης έχει καταφέρει να κρατήσει τα ζωή του εκτός δημοσιότητας και κανείς δεν γνωρίζει εάν παραμένει εργένης ή εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε προσφάτως να απολαμβάνει τον καφέ του στο Golden Hall μαζί με έναν φίλο του και μάλιστα έδειχνε να είναι συγκεντρωμένος στην κουβέντα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Μίλτο Μακρίδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: