Δε γλίτωσε ούτε αυτό: Κάηκε ολοσχερώς το beach bar στη Ρόδο με τον σερβιτόρο που πήγαινε παραγγελίες.. κολυμπώντας

July 24, 2023

Δε γλίτωσε ούτε αυτό: Κάηκε ολοσχερώς το beach bar στη Ρόδο με τον σερβιτόρο που πήγαινε παραγγελίες.. κολυμπώντας


Διαφ.

Ρόδος: Καθώς οι ώρες περνούν, η τραγική αυτή καταστροφή που πλήττει ανεξέλεγκτα την πανέμορφη Ρόδο, αποκαλύπτει μια ανείπωτη τραγωδία. Εκτός από τα δάση που έχουν καταστραφεί ανεπανόρθωτα, αποκαλύπτεται και η τεράστια ζημιά στο ζωικό βασίλειο. Ωστόσο, η τραγωδία αυτή δεν περιορίζεται εκεί, καθώς ο αριθμός των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων που έχουν υποστεί καταστροφικές ζημιές ανεβαίνει ανησυχητικά.

Ρόδος: Κάηκε και το μαγαζί με τον σερβιτόρο- “δύτη”

Μεταξύ αυτών των επιχειρήσεων, που βλέπουν το μέλλον τους να μαυρίζει από τις φλόγες της καταστροφής, συγκαταλέγεται και το γνωστό παραλιακό beach bar που βρίσκεται στον 2ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας. Εκεί, οι φλόγες κατακαίνε κάθε ελπίδα ανάκαμψης και ανασυγκρότησης, αφήνοντας πίσω τους μόνο θλίψη και απογοήτευση.

Το εν λόγω μαγαζί είχε γίνει γνωστό λόγω της αποκαλυπτικής αναφοράς για έναν τολμηρό σερβιτόρο, που επέδειξε την απίστευτη ικανότητά του να παραδίδει παραγγελίες… κολυμπώντας στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.

Παράνομες οι κατασκευές εντός της θάλασσας:

Όμως, πίσω από αυτό το “παράξενο σερβίρισμα”, κρύβονταν ένας άλλος παράγοντας που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και παρεμβάσεις από τις αρχές. Ειδικότερα, το υπουργείο Εργασίας και το Λιμενικό ενεργοποιήθηκαν όταν προέκυψαν πληροφορίες για παράνομες κατασκευές που υπάρχουν εντός της θαλάσσιας περιοχής, όπου το beach bar βρίσκεται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: