Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Μωρό αρνείται να βαφτιστεί πετάει την Βίβλο στην κολυμπήθρα & «παγώνει» τον παπά

August 17, 2023

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Μωρό αρνείται να βαφτιστεί πετάει την Βίβλο στην κολυμπήθρα & «παγώνει» τον παπά


Διαφ.

Ένα 11μηνο αγοράκι πετάει τη Βίβλο μέσα στην κολυμπήθρα, κατά τη διάρκεια της βάφτισής του και το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έγινε viral.

Πρωταγωνιστής στο περιστατικό,που σημειώθηκε σε μια εκκλησία της περιοχής του Μπάφαλο, είναι ο νεαρός Sullivan, ενώ το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές.

H Candace Williams φαίνεται να κρατά τον γιο της κοντά στη κολυμπήθρα, την ώρα που ένας καθολικός ιερέας απαγγέλλει από τη Βίβλο, ενώ φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται στην εκκλησία Our Lady of Pompeii, στο Lancaster, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μυστήριο της βάπτισης.

Το 11μηνο αγοράκι άφησε το στίγμα του στη βάφτισή του

Ωστόσο, το 11μηνο αγοράκι σηκώνει το χέρι του και χτυπάει απροσδόκητα τη Βίβλο μέσα στο γεμάτο με αγιασμό σιντριβάνι, αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους έκπληκτους, με το βίντεο των 6 δευτερολέπτων, που ανάρτησε η αδελφή του Williams, Natalie Walczyk, να έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, κατακτώντας τις καρδιές των θεατών σε όλο τον κόσμο.

Η Candace Williams υπογράμμισε σε συνέντευξή της, ότι η βάπτιση του Sullivan ήταν η πρώτη του ιερέα στη συγκεκριμένη εκκλησία και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την κατανόησή του, καθώς δέχτηκε ευγενικά τη συγγνώμη της.

Το περιστατικό προκάλεσε γέλιο στους παρευρισκόμενους, ενώ ακόμη και η πεθερά κατέβαλε προσπάθεια να διατηρήσει μια ψύχραιμη συμπεριφορά, παρά την κωμική τροπή των γεγονότων.

@nattyiceicebabyy

@Barstool Sports hope you find this as funny as we did #baptismgonewrong

♬ Oh No – Kreepa

11μηνο μωρό πέταξε τη Βίβλο στην κολυμπήθρα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: