Αποστομωτική απάντηση για το αν θα πήγαινε σε γάμο ομοφυλόφιλων: «Έχω πάει στου αδερφού μου» (vid)

January 11, 2024
Απάντηση που αφήνει άφωνο για το εάν θα παραστεί σε γάμο ομοφυλοφίλων: Έχω παρακολουθήσει τον γάμο του αδερφού μου (βίντεο).

Αποστομωτική απάντηση για το αν θα πήγαινε σε γάμο ομοφυλόφιλων: Έχω πάει στου αδερφού μου (vid)


Διαφ.

Οι περισσότεροι πολίτες θεωρούν πως πρόκειται για ανθρώπινο δικαίωμα και εν έτει 2024, δεν θα έπρεπε να είναι καν θέμα προς συζήτηση.(βίντεο)

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και την τεκνοθεσία, μάλιστα το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί στην Βουλή και αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους.

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ρωτώντας τους πολίτες, οι περισσότεροι απάντησαν πως δεν θα έπρεπε καν να είναι θέμα προς συζήτηση καθώς πρόκειται για ανθρώπινο δικαίωμα, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που ήταν εντελώς αντίθετοι, αλλά αποτέλεσαν την μειοψηφία.

Όσοι ήταν αντίθετοι, στην ερώτηση αν θα πήγαιναν ως καλεσμένοι σε γάμο ομόφυλων ζευγαριών απάντησαν αρνητικά και κατηγορηματικά.

Υπήρξαν όμως και εκείνοι που είναι υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και οι απαντήσεις ήταν αποστομωτικές, αφού ένας πολίτης απάντησε πως βεβαίως και θα πήγαινα σε τέτοιο γάμο και θα ήμουν και κουμπάρος αν ήθελαν.

Μια κυρία μάλιστα ανέφερε: Πήγα σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού, στου αδερφού μου. Ήταν υπέροχος γάμος, ήταν πολύ ωραία και πολύ συγκινητική η στιγμή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: