Το “πρόδωσε” μόνη της: Η κίνηση της Κέιτ στην τελευταία της εμφάνιση “έδειξε” την αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της

January 23, 2024

Το “πρόδωσε” μόνη της: Η κίνηση της Κέιτ στην τελευταία της εμφάνιση “έδειξε” την αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της


Διαφ.

Η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη πρόσφατα σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και από τότε, οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της οργιάζουν.

Η πριγκίπισσα είναι λαμπερή, όμορφη, στιλάτη και πολύ προσιτή στον κόσμο, ο οποίος την λατρεύει, γι’ αυτό και το πρόβλημα υγείας της έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Κάνοντας μια αναδρομή στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της, στα τέλη του 2023, υπήρξε μια φορά που η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν αρκετά καταβεβλημένη και μάλιστα άγγιζε συνεχώς την κοιλιά της.

Ειδικότερα, στις 30 Νοεμβρίου 2023, η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν κάνει μια κοινή δημόσια βραδινή εμφάνιση, όπου παρακολούθησαν το Royal Variety Performance, η οποία είχε συμπέσει με τις αποκαλύψεις του Όμιντ Σκόμπι, μέσα από το βιβλίο του Endgame, που ισχυριζόταν ότι η Κέιτ και ο Κάρολος ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έκαναν τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα της επιδερμίδας του πρίγκιπα Αρτσι.

Η Κέιτ Μίντλετον άγγιζε συνεχώς την κοιλιά της

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε εμφανιστεί με μάξι φόρεμα, με μακριά μανίκια, που έφταναν στο πάτωμα, ενώ συνεχώς άγγιζε την κοιλιά της.

Κέιτ Μίντλετον χειρονομία

Κέιτ Μίντλετον χειρονομία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: