Καθηγήτριά του, πολλά χρόνια μεγαλύτερή του: Η σύζυγος του Χρήστου Σπανού και μητέρα της 21χρονης Μαρίνας

February 8, 2024
Η σύζυγος του Χρήστου Σπανού και μητέρα της Μαρίνας, η οποία είναι 21 χρονών, είναι καθηγήτρια του.

Καθηγήτριά του, πολλά χρόνια μεγαλύτερή του: Η σύζυγος του Χρήστου Σπανού και μητέρα της 21χρονης Μαρίνας


Διαφ.

Ο Χρήστος Σπανός έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου και την κόρη τους, Μαρίνα, η οποία είναι 22 ετών.

Ειδικότερα, στις 17 Αυγούστου 2002, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την καθηγήτριά του, στην Κεφαλονιά, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά και μάλιστα, τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Άκρως Οικογενειακόν.

Μάλιστα, ο Χρήστος Σπανός είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τον γάμο του στα social media και την είχε συνοδεύσει με μία ιστορία.

Όπως είχε υπογραμμίσει Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα (σσ. Κουτουφά) και ο Φωκάς (σσ. Ευαγγελινός) και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους…Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι…Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Ο Χρήστος Σπανός δεν είχε τον γάμο στο μυαλό του, μέχρι να γνωρίσει τη σύζυγό του

Για τη δημιουργία οικογένειας, ο Χρήστος Σπανός είχε επισημάνει αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: ”Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή.

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Σπανού για τις γυναίκες της ζωής του

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Σπανός μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στιγμές με την οικογένειά του.

Χρήστος

width=875

width=955

Χρήστος

width=1070

Σε συνέντευξή στη Δέσποινα Δημά και στο LadyLike, η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα, είχε μιλήσει για την αγάπη της στο τραγούδι, τα lives που διοργανώνει σε μουσικές σκηνές και σε πεζόδρομους, αλλά και γενικότερα τη λαμπρή καριέρα που διαγράφει στην έγχωρια, μουσική βιομηχανία.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά η μουσική και ο ήχος, όπως έχει πει ένας αγαπημένος μου άνθρωπος, είναι εκεί όχι για να διεγείρουν, αλλά για να δώσουν ταυτότητα στα απρόσωπα που οργιάζουν. Συνήθως το άγχος είναι κάτι απρόσωπο και συσσωρευμένο, δεν ξέρεις από που ξεκινάει και που καταλήγει. Είναι γιατροσόφι ένα τραγούδι αγαπημένο και πιστεύω πως είναι κοινώς αποδεκτό αυτό. Η μουσική δεν ψάχνει λύσεις, αλλά σίγουρα θα σε βγάλει σε αυτές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: