«Ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»: Αποκαλύπτει η Νατάσα Ράγιου για το διαζύγιο και τον νέο της σύντροφο

March 14, 2024
Όταν ήρθε, ζήτησε από τον άντρα μου: Τι αποκαλύπτει η Νατάσα Ράγιου για το διαζύγιο και τον νέο της σύντροφο;

Ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου: Αποκαλύπτει η Νατάσα Ράγιου για το διαζύγιο και τον νέο της σύντροφο


Διαφ.

Τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της δηλώνει η Νατάσα Ράγιου και αποκαλύπτει με ποιον τρόπο την κέρδισε από τον πρώην άντρα της.

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε στην κάμερα της Ελένης για τη νέα της ζωή στη Ρόδο, αλλά και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Τζιοβάνι.

Η Νατάσα Ράγιου αναφέρεται και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αποκαλύπτει ότι γνώρισε τον Τζιοβάνι Φαλιέρο, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη και ότι ο Τζιοβάνι πήγε και τη ζήτησε από τον άντρα της.

Για την ζωή της στην Ρόδο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου, Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά.

 Είμαι ερωτική μετανάστρια

Και μιλώντας στην κάμερα της Ελένης η Νατάσα Ράγιου παραδέχθηκε είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς.

Για ’μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι, η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός εξομολογήθηκε ο Τζιοβάνι Φαλιέρο και παραδέχθηκε δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ.

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποκάλυψε με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω και για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει.

Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο, σχολίασε η Νατάσα Ράγιου.

Στο πώς και πότε επισφραγίστηκε η σχέση της με τον σύντροφό της σημείωσε η σχέση μου με τον Τζιοβάνι επισφραγίστηκε σε ένα ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. Ο Τζιοβάνι επέμενε πάρα πολύ και ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου.

Αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους λένε ότι μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο. Για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ο χωρισμός από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ήταν δύσκολος σχετικά με τη μετάβαση 20 χρόνια γάμου σε μια άλλη.

Και για τις σχέσεις που έχει η δημοσιογράφος με τον πρώην σύζυγό της τόνισε ότι η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική.

Για την αρχική τους γνωριμία η Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε ότι τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου και ο σύντροφός της έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της.

Το μέλλον το σκέφτομαι μόνο με τον Τζιοβάνι, παραδέχθηκε η Νατάσα Ράγιου.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: