Κέβιν Σμιθ: Συγκινητικός φόρος τιμής στον σκύλο του για σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τον θάνατό της

March 14, 2024

Κέβιν Σμιθ: Συγκινητικός φόρος τιμής στον σκύλο του για σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τον θάνατό της


Διαφ.

Ο Κέβιν Σμιθ θρηνεί τον θάνατο του σκύλου του Σέκι. Για σχεδόν δύο δεκαετίες ο Shecky ήταν ένας αγαπημένος σύντροφος και συχνός συμπρωταγωνιστής στις ταινίες, τα podcast και τις εκπομπές του Smith.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram και ξεκίνησε γράφοντας ότι αυτή ήταν “μια νεκρολογία που ήλπιζα να μην χρειαστεί να γράψω ποτέ”.

“Ο αγαπημένος μου καλύτερος φίλος και πιστός σκύλος σύντροφος, η συγκλονιστική Shecky, έφυγε ήσυχα στον ύπνο της την περασμένη εβδομάδα”, ξεκίνησε. “Είναι η πιο οδυνηρή απώλεια που έχω βιώσει μετά το θάνατο του πατέρα μου (πριν από 20 χρόνια, φέτος τον Ιούνιο), επειδή η Shecky ήταν ένα πρωτοφανές στοιχείο στο τοπίο της ζωής μου για σχεδόν 2 δεκαετίες. Για πάνω από το ένα τρίτο των 52 χρόνων μου, η θαρραλέα προσωπικότητά της διαπέρασε την ύπαρξή μου και τη δουλειά μου”.

Το ηλικιωμένο ντακσάντ έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στον ύπνο της.

Στο συγκινητικό αφιέρωμα του Smith μοιράστηκε φωτογραφίες της Shecky και μίλησε για τα πολυάριθμα cameos και τις εμφανίσεις της στα έργα του.

“Όποιος άκουγε τα podcast μου από το 2007 γνώριζε τη φωνή της Sheckster, καθώς ήταν το αναμφισβήτητο ανεπίσημο τρίτο πρόσωπο στο SModcast, το Plus One, το Fat Man on Batman, το Edumacation ή σε οποιαδήποτε εκπομπή ηχογραφούσα ποτέ στο σπίτι. Στην κινηματογραφική ψυχαγωγία, η Shecky είχε την καλοσύνη να εμφανιστεί στα Tusk, @YogaHosers, @jayandsilentbob Reboot, Son-in-Lockdown και πολλά άλλα”.

Πρόσθεσε επίσης ότι για εκείνη γράφτηκε ακόμη και ένα τραγούδι. “Ο σπουδαίος @stephengris την απαθανάτισε ακόμη και στο τραγούδι του τίτλου τέλους από το Reboot”, πρόσθεσε, “‘Shecky Don’t Like It’. ”

Παρά την παρουσία της στις ταινίες και τα podcasts του, ο Smith συνέχισε να μοιράζεται ότι η Shecky είχε μεγαλύτερη επίδραση σε εκείνον προσωπικά.

“Αλλά ήταν στην προσωπική μου ζωή όπου η Shecky εμφανίστηκε πιο έντονα. Ως ο Ρομπέν του Μπάτμαν μου (ή το αντίστροφο στο μυαλό της), η Shecky με συνόδευσε σε πολλές περιπέτειες και αμέτρητους περιπάτους. Ακόμα και στην προχωρημένη της ηλικία, δεν έδειξε κανένα σημάδι επιβράδυνσης και καμία απολύτως ένδειξη ασθένειας: απλά πήγε για ύπνο το βράδυ της Τρίτης και δεν ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης”.

Αποκάλυψε ότι δεν ήταν μαζί της όταν πέθανε, καθώς έλειπε φροντίζοντας τη μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο τον τελευταίο μήνα. Όταν του το είπε η οικογένειά του ήταν συντετριμμένος.

“Όταν έμαθα για την απώλεια, ήμουν απαρηγόρητος και πέρα για πέρα συντετριμμένος – μέχρι που συνειδητοποίησα ότι η Sheck μετέδωσε ένα σημαντικό τελευταίο μάθημα ζωής με την αναχώρησή της: Καμία μέρα δεν είναι υποσχόμενη. Γι’ αυτό ποτέ μην θεωρείτε δεδομένο κανέναν που αγαπάτε (ή ακόμα και που σας αρέσει), παιδιά: μπορεί να μην είναι εκεί όταν γυρίσετε σπίτι”.

Πρόσθεσε ότι η αγάπη της Shecky ήταν αυτή ενός μέλους της οικογένειας.

“Με εξαίρεση τη μαμά μου, τη γυναίκα μου και το παιδί μου, κανείς δεν θα με αγαπήσει ποτέ περισσότερο από όσο με λάτρευε αυτός ο μικροσκοπικός τιτάνας. Και σας διαβεβαιώνω ότι το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο. Για το υπόλοιπο των ημερών μου, θα υπάρχει πάντα μια τρύπα σε μέγεθος μίνι ντάτσχουντ στην καρδιά μου που δεν θα γεμίσει ποτέ. Η απώλεια της καλύτερης φίλης μου και του μικρού Baby Dog με κατέστρεψε – αλλά ήμουν τυχερή που τη γνώρισα καθόλου”.

Αργότερα μοιράστηκε ένα χαριτωμένο βίντεο με τη Shecky στο Instagram και έγραψε: “Δεν μου ανήκε. Εκείνη μου ανήκε. Μου λείπεις, μικρό μου σκυλάκι Baby Dog. Με αγάπη για πάντα, ο άνθρωπος”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: