Οι καλύτεροι καρναβαλιστές για το 2024: Ντύθηκαν μηχανικοί της F1 και έκαναν pit-stop σε αυτοκίνητα που έβρισκαν μπροστά τους

March 18, 2024

Οι καλύτεροι καρναβαλιστές για το 2024: Ντύθηκαν μηχανικοί της F1 και έκαναν pit-stop σε αυτοκίνητα που έβρισκαν μπροστά τους


Διαφ.

Μία παρέα καρναβαλιστών στο Αίγιο, “έκλεψε” την παράσταση, καθώς ντύθηκαν μηχανικοί Ferrari και έκαναν pit-stop αλά F-1 σε αυτοκίνητα στον δρόμο, στις φετινές Απόκριες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα, με το χιουμοριστικό όνομα «MINARELLI», ντύθηκαν στα κόκκινα και σταματούσαν τυχαία αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πόλης και τούς έκαναν pit stop.

Αντί για νερό, οι μηχανικοί ξεδιψούσαν με μπύρα με 0% αλκοόλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρυσι, τις Απόκριες, η ίδια ομάδα είχε ντυθεί πλυντήριο αυτοκινήτων και έπλενε ΙΧ στη μέση του δρόμου.

Παρέα καρναβαλιστών στο Αίγιο

Άφθονο γέλιο σκορπάει η παρέα καρναβαλιστών

“Έριξε” το instagram η Σολωμού: Ντύθηκε.. Βίσση για τις Απόκριες & όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα κάτω από τη φωτο της

Η Μαρία Σολωμού κέρδισε με τη μεταμφίεσή της σε Άννα Βίσση, τις φετινές Απόκριες και “έριξε” το instagram με τη σχετική ανάρτηση που έκανε.

Ειδικότερα, με αφορμή το podcast της, η ηθοποιός αποφάσισε να ντυθεί Άννα Βίσση και η ομοιότητή της με την τραγουδίστρια είναι εκπληκτική, που δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Η Μαρία Σολωμού μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση

Η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού


Πηγή

Διαβάστε επίσης: