Άνδρας διακινδυνεύει τη ζωή του για να σώσει σκύλο από επικίνδυνες πλημμύρες

March 21, 2024
Ένας άνθρωπος βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να σώσει ένα σκυλί από επικίνδυνες πλημμύρες.

Άνδρας διακινδυνεύει τη ζωή του για να σώσει σκύλο από επικίνδυνες πλημμύρες


Διαφ.

Ας θυμηθούμε τις πρωτοφανείς, ιστορικές πλημμύρες που έπληξαν πάνω από 33 εκατομμύρια ανθρώπους στο Πακιστάν, όπου οι άνθρωποι έδωσαν γενναία μάχη με ό,τι μπορούν για να σώσουν ζωές. Μια ομάδα ανθρώπων ήρθε να σώσει έναν σκύλο αφού έπεσε σε μια λασπωμένη καταβόθρα πολύ κοντά σε ένα υπερχειλισμένο ποτάμι.

width=600

Ο TikTokker @ayantareeno μοιράστηκε βίντεο από την τολμηρή και επικίνδυνη διάσωση. Ένας λευκός σκύλος φαίνεται σε μια λασπωμένη καταβόθρα αρκετά μέτρα κάτω, καθώς το νερό διαρρέει μέσα από την άμμο.

width=600

Ο σκύλος κοιτάζει φοβισμένος τους ανθρώπους που βρίσκονται από πάνω.

Ένας νεαρός άνδρας κατεβαίνει στον αμμώδη λάκκο με μόνο ένα αυτοσχέδιο σχοινί από κομμάτια υφάσματος τυλιγμένο γύρω από τη μέση του.

Ο άνδρας πιάνει τον σκύλο και με αρκετά τραβήγματα, το ζευγάρι ανυψώνεται με επιτυχία στην επιφάνεια.

@nisartareenpti he is so afraid ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? #pti_zindabad #pti_zindabad ♬ original sound – Danish Habib

@nisartareenpti brave boy save the dog . ???? please pray for balochtan and all over Pakistan #muslim #ik #AikArielBees #tiktok #tareen #pti_zindabad ..#tiktokteammat ♬ original sound – Nisar

Καθώς ο άντρας φτάνει στην κορυφή, η κάμερα γυρίζει στη γέφυρα του ποταμού πίσω τους. Τα λίγα δευτερόλεπτα του υλικού είναι τρομακτικά. Δεν θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να γεμίσει με νερό ο λάκκος στον οποίο βρισκόταν ο σκύλος!

width=600

Ένα επόμενο βίντεο από τον @ayantareeno δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι η πλημμύρα στη γέφυρα μόλις λίγα μέτρα μακριά από τους διασώστες!

People rescuing a dog that fell into a pit as flood water rages on in the surroundings.
byu/IwalkedtoMordor inHumansBeingBros

Πάνω από το ένα τρίτο του Πακιστάν είχε καλυφθεί από νερό. Πάνω από χίλιοι άνθρωποι είχαν χάσει την ζωή τους, ενώ 33 εκατομμύρια έχουν εκτοπιστεί. Το γεγονός ότι αυτοί οι ευγενικοί άνθρωποι βρήκαν το χρόνο να σώσουν το σκύλο, ακόμη και όταν τα σπίτια και τα μέσα διαβίωσής τους παρασύρονται από τα νερά, είναι απλά αξιοσημείωτο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: