“Σoκάρει” η περιγραφή για το καρδιακό του Δημήτρη Κόκοτα: «Μπήκαμε μέσα και τον βρήκαμε στα πόδια της»

March 31, 2024

“Σoκάρει” η περιγραφή για το καρδιακό του Δημήτρη Κόκοτα: «Μπήκαμε μέσα και τον βρήκαμε στα πόδια της»


Διαφ.

Οι συμμετέχοντες του διαγωνιστικού προγράμματος του Alpha «Just the Two of Us» παραμένουν σε σοκ λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» ότι η Τραϊάνα Ανανία βρισκόταν δίπλα στον Δημήτρη Κόκοτα όταν αυτός αισθάνθηκε την αδιαθεσία του.

«Ήμασταν δίπλα στον Δημήτρη όταν ένιωσε αδιαθεσία, καθώς ετοιμάζονταν με την Τραϊάνα να κάνουν πρόβα και μπήκαμε μέσα και τον είδαμε να τον έχει στα πόδια της. Το ευτυχές πάνω σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, οπότε μπορούσε να μας εξηγήσει το τι νιώθει.»

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους προς τον Δημήτρη Κόκοτα δηλώνοντας:«Να γίνει σύντομα καλά. Σκεφτόμαστε και στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και στη γυναίκα του και στο παιδί του και είμαστε σίγουροι ότι με τον Δημήτρη θα τα πούμε πολύ σύντομα, είναι πολύ δυνατός. Με κάποια άτομα δένεσαι, κάποια άλλα σου περνούν αδιάφορα. Με τον Δημήτρη είχαμε δεθεί».

Ποια είναι όμως η πραγματική κατάσταση στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα;

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει μια σκληρή μάχη για τη ζωή του, ενώ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» από την Πέμπτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών του στο «Just the Two of Us» και έλαβε άμεσα πρώτες βοήθειες από το σταθμό του ΕΚΑΒ, μεταφερόμενος στη συνέχεια στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Οι ιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή, ενώ τον τοποθέτησαν αμέσως σε διασωλήνωση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ιατροί δεν έχουν ακόμα προσπαθήσει να τον επαναφέρουν, και η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Η οικογένειά του και οι φίλοι του ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κόκοτας, είναι διασωληνωμένος, έπαθε έμφραγμα, ανακοπή και τον επανέφεραν

Η εκπομπή Happy Day είχε σήμερα 29/3 το πρωί όλα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος μεταφέρθηκε χθες 28/3 εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα 29/3 αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

«Η κατάσταση του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη είναι δύσκολη και ενημερωθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Όλα γίνανε πάρα πολύ ξαφνικά. Ανησύχησαν όλοι. Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για την κρίσιμη κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους είναι στο πλευρό τους όπως και όλη η παραγωγή του Just the 2 of us. Όλα συνέβησαν στις πρόβες του J2US».

Η ρεπόρτερ της εκπομπής που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο ανέφερε στον αέρα ότι ο τραγουδιστής είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί θα επιδιώξουν στις 14:00 να τον «ξυπνήσουν» και να δουν πώς θα ανταποκριθεί.

Όπως όλα δείχνουν το στεντ έχει πάει καλά και θέλουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί. Οι γιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν από την καταστολή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης του.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ασθενή, είπε χαρακτηριστικά πηγή του νοσοκομείου στο protothema.gr, τονίζοντας την πολύ επιβαρυμένη εικόνα του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: