Μαυροντυμένη και ράκος στην εκκλησία η Άντζελα Δημητρίου: Χωρίς την Όλγα στο 40ήμερο μνημόσυνο της μάνας της

April 1, 2024

Μαυροντυμένη και ράκος στην εκκλησία η Άντζελα Δημητρίου: Χωρίς την Όλγα στο 40ήμερο μνημόσυνο της μάνας της


Διαφ.

Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου πραγματοποιήθηκε Σάββατο 30 Μαρτίου, με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας, η οποία επέλεξε να μην κάνει δηλώσεις κατά τη διάρκεια της κάλυψης του μνημοσύνου από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Που είναι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου;

Σημειώνεται ότι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, δεν παρευρέθηκε στην τελετή προς τιμήν της γιαγιάς της, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η τελευταία φορά που η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της βρέθηκαν μαζί δημόσια ήταν κατά τη διάρκεια του 9ημερου μνημοσύνου της μητέρας της τραγουδίστριας. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν έρθει σε επαφή ή έχουν συναντηθεί από τότε.

Η Δημητρίου διανύει μια περίοδο έντονης ψυχολογικής πίεσης, καθώς δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τον πόνο που της προκάλεσε η απώλεια της μητέρας της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Την έψαχναν όλοι: Μόνη & καταρρακωμένη στο μνημόσυνο της μητέρας της η Άντζελα Δημητρίου, γιατί δεν πήγε η Όλγα

40 μέρες μετά το τελευταίο αντίο στη μητέρας της, η Άντζελα Δημητρίου παρευρέθηκε στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Επί τόπου», η γνωστή ερμηνεύτρια έφτασε στον χώρο κοντά στις 11 π.μ., ντυμένη στα μαύρα και δείχνοντας βαθιά θλίψη, συνοδευόμενη μόνο από τον αδερφό της.

Η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια, κρατώντας χαμηλούς τόνους, αποφάσισε να μην προβεί σε δημόσιες δηλώσεις κατά την είσοδό της στο νεκροταφείο. Επιπρόσθετα, την τελετή δεν παρεβρέθηκαν η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και ο σύζυγός αυτής, Φώτης Λιώσης.

Ακολουθεί βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: