Αυτή είναι η γάτα που έγινε αξιοθέατο στους χάρτες της Google- Τουρίστες έρχονται για να την δουν

April 9, 2024
Η γάτα που είναι διάσημη στους χάρτες της Google είναι προορισμός για τουρίστες που τη θαυμάζουν.

Αυτή είναι η γάτα που έγινε αξιοθέατο στους χάρτες της Google- Τουρίστες έρχονται για να την δουν


Διαφ.

Αν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας αυτό το καλοκαίρι, φροντίστε να κάνετε μια στάση και να επισκεφθείτε το πιο “χοντρό” τουριστικό αξιοθέατο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ένας τοπικός γάτος του δρόμου με το όνομα Τιτάν έχει κάνει όνομα στους επισκέπτες, κερδίζοντας μια καρφίτσα στους χάρτες της Google.

“Φαίνεται να είναι θρύλος μεταξύ των τουριστών, δεδομένων των 27 κριτικών, οι οποίες ήταν όλες 5 αστέρων”, δήλωσε ο Zach Adams.

Ο Adams, από το Ορλάντο της Φλόριντα, βρισκόταν σε διακοπές δύο εβδομάδων νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ο κουνιάδος του Andy εντόπισε τον Τιτάνα στο Google Maps. Σε απόσταση 50 λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο τους, το στρογγυλό αιλουροειδές ήταν σημειωμένο ως “τουριστικό αξιοθέατο”.

“Αποφασίσαμε ότι δεν θα φύγουμε από την Αθήνα μέχρι να τον βρούμε”, είπε ο 37χρονος. Ο Άνταμς, η σύζυγός του Κέιτι, η κουνιάδα του Χάνα και ο Άντι κατευθύνθηκαν στο ελαιώνα Ραγκάβα, στο κέντρο της Αθήνας. Χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να εντοπίσουν τον Τιτάνα, αλλά τον βρήκαν να κοιμάται στη σκιά κάτω από κάποια δέντρα.
“Μας άφηνε να πλησιάσουμε μόνο σε απόσταση περίπου 1,5 μέτρου”, δήλωσε ο Άνταμς. “Αν ερχόμασταν πολύ κοντά, σηκωνόταν, απομακρυνόταν 5 μέτρα και ξανακοιμόταν”.

width=666

Ο Τιτάνας φαίνεται να τρέφεται καλά από τους ντόπιους, οι οποίοι έχουν επίσης κατασκευάσει καταφύγια για να βοηθήσουν τις γάτες του δρόμου να ξεφύγουν από τη ζέστη.

“Δεν ήθελε να γίνει κατοικίδιο”, είπε ο Άνταμς. “Φαντάζομαι ότι το να είσαι χοντρός και καλυμμένος με γούνα σε καιρό 98 βαθμών Φαρενάιτ θα έκανε τον καθένα λίγο δύστροπο”.

Η ομάδα πέρασε 15 λεπτά προσπαθώντας να γίνει φίλη με τον Τιτάνα, προτού τα παρατήσει και τον αφήσει να κοιμηθεί.
“Δεν ήθελε να τον ενοχλήσουμε, αλλά μας άφησε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες”, δήλωσε ο Adams. “Θα επέστρεφα στην Αθήνα μόνο και μόνο για να τον ξαναδώ”.

width=790

Μοιράστηκε το εύρημά τους στην ομάδα “This Cat is C H O N K Y” του Facebook, όπου οι λάτρεις των γατών μπορούν να μοιράζονται στιγμιότυπα των συν-μεγεθών αιλουροειδών τους. Δείχνοντας φωτογραφίες του Τιτάνα να αράζει σε διάφορες στάσεις, οι φωτογραφίες κέρδισαν στον χοντρό γάτο ακόμα περισσότερους θαυμαστές.

@jessicaxviana Titan the Cat should be at the top of your Athens itinerary ???????? Titan is part of a colony managed by Nine Lives Greece, a volunteer organisation that helps stray cats in Athens, through feeding, vet care, neutering and adoption. So there’s no need to bring him treats (he might get too mighty!) but water is okay ???? #athenstravel #visitathens #athensitinerary #athenshiddengems #titancat ♬ Jazz Bossa Nova – TOKYO Lonesome Blue

Τιτάν ο χοντρός Έλληνας γάτος του δρόμου

Άλλη μια φωτογραφία του αραχτού γάτου του δρόμου της Αθήνας. Η ανάρτηση του Adams κέρδισε τον Τιτάνα ακόμη περισσότερους θαυμαστές στο διαδίκτυο. Zach Adams

“Δεν απογοήτευσε”, έγραψε ο Άνταμς δίπλα στην ανάρτηση, η οποία έχει λάβει πάνω από 7.000 αντιδράσεις.

“Αυτό είναι υπέροχο”, σχολίασε η Cheyenne Hazard.

“Απόλυτη μονάδα”, έγραψε η Anthie Shulman.

“ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!” έγραψε η Laureen Little.

“Η ιδέα ότι εκατοντάδες άνθρωποι από αυτή τη σελίδα σπεύδουν όλοι να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα για να πάνε να τιμήσουν τον Τιτάνα είναι αρκετά συγκινητική και ξεκαρδιστική”, έγραψε ο Shane Cook.

“Σας παρακαλώ, έστω και ένα άτομο από εδώ να το κάνει αυτό, πείτε στον Τιτάνα ότι τον χαιρετήσαμε και δώστε του χάδια”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: