Με το στόμα… ανοιχτό η Όλγα: Η Άντζελα Δημητρίου τα ανατρέπει όλα μετά την απόφαση να κινηθεί εναντίον της

April 10, 2024

Με το στόμα… ανοιχτό η Όλγα: Η Άντζελα Δημητρίου τα ανατρέπει όλα μετά την απόφαση να κινηθεί εναντίον της


Διαφ.

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, διατηρούν απόσταση μετά τον έντονο διαπληκτισμό τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο εξωτερικό, που οδήγησε σε διακοπή της σχέσης μητέρας-κόρης.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκαλύψεις του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, φαίνεται ότι η κατάσταση μεταξύ τους παίρνει μια θετική τροπή, καθώς η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια σκεφτόταν να προβεί σε νομικές ενέργειες εναντίον της αντίστοιχης πλευράς.

Άντζελα Δημητρίου

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι», πρόσθεσε για την Άντζελα Δημητρίου και την δύσκολη περίοδο που βιώνει.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Δεν θέλω να ξαναδω την κόρη μου»: Εξοργισμένη η Άντζελα Δημητρίου με το όνομα που θα πάρει η εγγονή της

Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλαν η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βιβής Μπουγιούρα στην εκπομπή Happy Day.

Η απουσία της κόρης της από το μνημόσυνο της γιαγιάς της φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου η τραγουδίστρια «πάγωσε» και δεν προσπάθησε ξανά να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε και με την εγγονή της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να τους μεταφέρει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα. Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση -και το έδειχνε- να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της αγαπημένης τραγουδίστριας, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό θα έπαιρνε το όνομα Μιχαέλα – Αγγελική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: