Ανατριχιάζει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Ελλάδα – «Αυτές οι 7 χώρες θα ξεκινήσουν τον πόλεμο»

April 11, 2024

Ανατριχιάζει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Ελλάδα – «Αυτές οι 7 χώρες θα ξεκινήσουν τον πόλεμο»


Διαφ.

Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Ελλάδα, αναφέρεται σε ένα απόρρητο έγγραφο, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, στο Άγιο Όρος, σύμφωνα με φήμες.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της Μονής Εσφιγμένου, το οποίο αναφέρει μια άγνωστη προφητεία του Γέροντα, που εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου του 1994.

Επτασφράγιστο μυστικό το έγγραφο με την προφητεία του Άγιου Παΐσιου

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, στο εν λόγω έγγραφο, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο αγιορείτης Παΐσιος έγραψε τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια, με κάθε λεπτομέρεια.

Το ντοκουμέντο είχε σταλεί και σε Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου, στο Άγιο Όρος, πριν από πολλά χρόνια, αλλά ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Στη συγκεκριμένη προφητεία, που φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται λεπτομερή αναφορά στα δεινά, τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία, καθώς οι Τούρκοι θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλλουν από την Βουλγαρία, αλλά η εμπλοκή δεν θα κρατήσει πολύ.

«Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!… Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα… Η Ελλάδα όμως ΔΕΝ θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», υπογραμμίζεται στην προφητεία του Άγιου Παΐσιου, ο οποίος κάνει λόγο και για την καταστροφή της Τουρκίας, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια.

Τέλος, ο Γέροντας Παΐσιος, όπως και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, είχαν προβλέψει: «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας».

Ανατριχιάζουν οι σκηνές από το κελί του Αγίου: Γυρίσματα στο Άγιο Όρος για τη τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος»

Στην πανέμορφη Κόνιτσα, συνεχίζονται με πολλή αγωνία τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά “Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Mega. Πρόκειται για μια παραγωγή του Ινστιτούτου “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τον Οκτώβριο, ολόκληρη η ομάδα των ηθοποιών και των συντελεστών θα μεταβεί στο Άγιο Όρος, όπου θα ληφθούν σημαντικά πλάνα που αφορούν τη ζωή του Αγίου στον Άθωνα.

“Άγιος Παΐσιος”: Γυρίσματα στο κελί του Αγίου

Οι γυρισματα περιλαμβάνουν σκηνές στην περιοχή της Παναγούδας, όπου βρίσκεται το κελί του Αγίου, καθώς και στην Καψάλα. Στη συνέχεια, το πλάνο περιλαμβάνει την Σουρωτή, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου, καθώς και το όρος Σινά, όπου θα αναπαρασταθούν προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και η Αθήνα, όπου ο Άγιος πέρασε πολύτιμο χρόνο στα νοσοκομεία.

Έχει επίσης ανακοινωθεί ότι η σειρά θα εξελίσσεται από το 1958 έως το 1994 και θα περιλαμβάνει σκηνές ακόμη και μετά τον θάνατο του Αγίου. Οι γυρισματα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες τοποθεσίες, περιλαμβανομένων του Σινά, της Θήβας, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Σημαντικές προετοιμασίες γίνονται για την κατασκευή δύο επιπλέον κελιών, που θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι του πλάνου.

Σειρά υπερπαραγωγή:

Με περίπου είκοσι βασικούς ρόλους και πενήντα δεύτερους ρόλους, καθώς και περίπου 800 βοηθητικούς ηθοποιούς, η σειρά αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Σημαντικό είναι ότι οι ηθοποιοί θα παρουσιάσουν τον Άγιο Παΐσιο σε διάφορες φάσεις της ζωής του, καλύπτοντας την ηλικία από το 33ο έτος έως το 70ο έτος.

Η παραγωγή του Ινστιτούτου “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”, που επιμελείται η Foss Productions, αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία που είχε και στον πρώτο κύκλο της σειράς, αποτελώντας μια από τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της τηλεοπτικής σεζόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: