Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της
Καθώς είναι η ετήσια παράδοσή της, η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε την κουζίνα της για να ετοιμάσει πασχαλινά κουλουράκια με γεύση που φέρνει στο μυαλό το τσουρέκι, τα οποία είναι αγαπημένα από τα παιδιά της.
Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που είναι ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram τη συνταγή για την εύκολη παρασκευή των πασχαλινών κουλουρακίων.
Ποια μπορεί να είναι η απόκλιση στη συνταγή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη;
Όπως δήλωσε η ίδια, αυτή η συνταγή προορίζεται για όσους επιθυμούν τη γεύση του τσουρέκι, αλλά αποφεύγοντας το μπελαλίδικο χαρακτήρα των τσουρεκιών. Έτσι, μετέδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία αγαπούν ιδιαιτέρως τα παιδιά της!
Εισήλθε λοιπόν στην εξαιρετική της κουζίνα, συγκέντρωσε τα απαραίτητα υλικά, και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.
Για τη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη θα χρειαστείτε:
- βιτάμ
- μαστίχα
- ζάχαρη
- μέλι
- ξύσμα πορτοκάλι
- αυγό
- γάλα
- αλεύρι
Δείτε παρακάτω τη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη για λαχταριστά Πασχαλινά κουλουράκια
Κολακεύει όλες τις 50άρες: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε αυτό στα 54 της κι όλες ψάχνουν να το αγοράσουν
Πηγή