Σα να βλέπουμε την κόρη της Εριέττα: Τολμηρή η Μαριάννα Λάτση έβαλε μίνι στα 71 και το σώμα της μοιάζει 31

May 2, 2024

Σα να βλέπουμε την κόρη της Εριέττα: Τολμηρή η Μαριάννα Λάτση έβαλε μίνι στα 71 και το σώμα της μοιάζει 31


Διαφ.

Η Μαριάννα Λάτση προσέλκυσε τα βλέμματα όλων κατά τη διάρκεια πρόσφατης νυχτερινής εξόδου της, η οποία ήταν αφιερωμένη στη γιορτή ενός φίλου της.

Μαριάννα Λάτση

Μαριάννα Λάτση – Το εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα

Η 71χρονη επιχειρηματίας επέλεξε ένα εντυπωσιακό ασύμμετρο φλοράλ φόρεμα για την εμφάνισή της εκείνο το βράδυ. Το φόρεμα, με λαμπερές παγιέτες στο τελείωμά του, ανέδειξε το στυλ της και την έκανε να ξεχωρίσει στο πάρτι. Με τη συνοδεία ενός εφαρμοστού δερμάτινου τζάκετ, η Μαριάννα Λάτση πρόσθεσε μια ροκ διάθεση στην εμφάνισή της.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το φόρεμα που κέρδισε την προσοχή. Η Μαριάννα Λάτση ολοκλήρωσε το ενδυματολογικό της σύνολο με γόβες που είχαν ασημένια τακούνια και λεπτομέρειες από γκλίτερ, προσθέτοντας έξτρα λάμψη.

Η απόφαση της Μαριάννας Λάτση να επιλέξει ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο σύνολο ανέδειξε για μία ακόμα φορά το μοναδικό της στιλ και την κομψότητά της στον χώρο της μόδας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαριάννα Λάτση Μαριάννα Λάτση

Κομψές & αριστοκρατικές: Όλοι αποθέωσαν την 70χρονη Μαριάννα Λάτση & την 68χρονη Γιάννα Αγγελοπούλου στα μπουζούκια

Μια σπάνια βραδινή έξοδο έκαναν η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Οι δυο κυρίες βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Nox όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την σύζυγό του. Τα στιγμιότυπα δημοσίευσε ο pr manager Γιώργος Ντάβλας.

Οι ελάχιστες φορές που τις έχουμε δει να διασκεδάζουν μαζί

Η Μαριάννα Λάτση και η Γιάννα Αγγελοπούλου έχουν φιλία ετών.

Οι δυο τους έχουν κάνει όμως ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις στο παρελθόν.

Η πιο πρόσφατη ήταν το καλοκαίρι του 2021 στο Θέατρο Άλσος. Εκεί είχαμε δει την κ. Λάτση με μαύρο φόρεμα με διακριτικά ασημένια κοσμήματα, ενώ η κ. Αγγελοπούλου ήταν σε πιο casual διάθεση με τζιν παντελόνι και πουκάμισο, εντυπωσιακά κοσμήματα και γκρι γόβες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: