Στον… αέρα το Tv Queen ακόμη δεν άρχισε: Αναβάλλεται το δεύτερο live με την Ιωάννα Μαλέσκου, αναστάτωση στο Open

May 3, 2024

Στον… αέρα το Tv Queen ακόμη δεν άρχισε: Αναβάλλεται το δεύτερο live με την Ιωάννα Μαλέσκου, αναστάτωση στο Open


Διαφ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την επαναφορά της στην τηλεοπτική σκηνή,  μέσω του «Tv Queen» το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλευρό της. Το συγκεκριμένο πλατό έλαβε ιδιαίτερη κριτική, συζητήθηκε ευρέως τόσο μέσω των σχολίων των χρηστών στα social media όσο και στα τηλεοπτικά πάνελ.

Ιωάννα Μαλέσκου

«Το μόνο βέβαιo είναι ότι εμείς θα τα λέμε κάθε Κυριακή εδώ, ζωντανά, στο OPEN» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στο κλείσιμο του πρώτου live επεισοδίου την περασμένη Κυριακή ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως το 2ο live θα έρθει την Κυριακή του Πάσχα. Κάτι που, ωστόσο, δεν θα γίνει ποτέ.

Αυτό συμβαίνει επειδή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, έναντι του 2ου live του reality «Tv Queen» με την Ιωάννα Μαλέσκου ως παρουσιάστρια, θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Ραντεβού στην Κέρκυρα».

Στη συνέχεια, ωστόσο, το τηλεοπτικό ριάλιτι για παρουσιάστριες θα προβληθεί στο πρόγραμμα του καναλιού OPEN με ένα απλό επεισόδιο μέσα από την ακαδημία.

Έφαγε κράξιμο και το… κόβουν ακόμη δεν άρχισε: Πρόωρο τέλος για το live του TV Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου

Το “Tv Queen”, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, το βράδυ, ωστόσο, το προγραμματισμένο ζωντανό, για την Κυριακή του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, χθες, Μ. Τρίτη, το πρωί, μέσα από το “Πρωινό”, το ριάλιτι για παρουσιάστριες δεν θα βγει ζωντανά την Κυριακή του Πάσχα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το live του “Tv Queen” με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα γίνει

“Τώρα που έφαγε κράξιμο το σόου για το πλατό και είπε ο Κοκλώνης, χθες, ότι δεν ήταν το κανονικό τους. Μπαρμπούτσαλα, το κανονικό τους ήταν. Προφανώς, ο Νίκος που είναι πανέξυπνος, θα κάνει αλλαγή πλατό. Και για αυτό είναι η είδηση που θα μας μεταφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου” επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας δεν κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα νούμερα τηλεθέασης άγγιξαν το 3,5%.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: