Η Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές με τους δύο “άντρες” της ποζάρει με μπικίνι και «μαγεύει» με το αγαλματένιο κορμί της

May 11, 2024

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές με τους δύο “άντρες” της ποζάρει με μπικίνι και «μαγεύει» με το αγαλματένιο κορμί της


Διαφ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε ένα πολύ ξεχωριστό Πάσχα συντροφιά με τους γιούς της, Κίμωνα και Μάξιμο, στο Αγκίστρι.

Ως δημοφιλής ηθοποιός, είναι αρκετά ενεργή στα social media και διατηρεί το κοινό της ενημερωμένο για την καθημερινότητά της, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών και επαγγελματικών της δραστηριοτήτων.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές που απόλαυσε το Πάσχα στο Αγκίστρι.

Φαίνεται πως η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα και τις πιέσεις της καθημερινότητάς της, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό της και στην ποιότητα του χρόνου που περνά με τα παιδιά της. Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό των ημερών κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη:

Μπότοξ μαλλιών: Αυτό κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη και δείχνει 10 χρόνια νεότερη με ένα κούρεμα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει επιτύχει να ανέβει στην κορυφή του χώρου της και έχει αποδείξει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι δεν φοβάται τις αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η γνωστή ηθοποιός, έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές και όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Σήμερα, επέλεξε να ανανεώσει την εμφάνισή της στα μαλλιά και αποφάσισε να υιοθετήσει τη διαδικασία του botox για τα μαλλιά. Φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως η θεραπεία botox για τα μαλλιά;

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εξαιρετικά θρεπτική και ενυδατική διαδικασία για τα μαλλιά, η οποία ενισχύει την υφή τους με ειδικά πρόσθετα, όπως η κερατίνη, προσδίδοντάς τους μια απαλή και λαμπερή εμφάνιση. Οι επαγγελματίες εφαρμόζουν θρεπτικά και ενδυναμωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Β5 και τα λιπαρά Ω3 οξέα, που προσφέρουν στα μαλλιά μια πληρέστερη εμφάνιση.

Δείτε την ανάρτηση από την Κατερίνα Παπουτσάκη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: