Την «δίκασε» με 7 λέξεις: Η Γερμανού είπε ό,τι δεν ξεστόμισε κανείς για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Eurovision

May 11, 2024

Την «δίκασε» με 7 λέξεις: Η Γερμανού είπε ό,τι δεν ξεστόμισε κανείς για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Eurovision


Διαφ.

Η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ προκάλεσε αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», αναφερόμενη στο παρελθόν του 2005, όπου βρισκόταν στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision ως μια από τους δημιουργούς του «My Number One».

Τα όσα είπε:

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη τύπου. Και θέλω να πω, με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή που μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε, επειδή πριν 19 χρόνια πήγα κι εγώ στη Eurovision σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, ήμασταν κι εμείς πολύ κουρασμένοι. Δεν ήμασταν όσο κουρασμένοι ήταν η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δε διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη, τόση η ένταση εκείνη τη στιγμή. Και ήμασταν όλοι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που θα δεχόμασταν, είτε να ακούσουμε εκείνες που θα δεχόντουσαν οι υπόλοιποι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Μαρίνα Σάττι: Στο πλευρό της ο πανέμορφος αδερφός και η μητέρα της, η μεγάλη ομοιότητα και τα συγκινητικά της λόγια

Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στο ξενοδοχείο της όπου την περίμενε μια θερμή υποδοχή. Οι δικοί της άνθρωποι, με πανό και ανοιχτές αγκαλιές, της επιφύλαξαν μια συγκινητική υποδοχή, γεμάτη αγάπη και στήριξη.

Οικογενειακές Συγκινήσεις και Δηλώσεις

Η κάμερα της ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μέμος κατέγραψαν τις στιγμές αυτές της χαράς και της συγκίνησης. Η Μαρίνα αγκάλιασε συγκινημένη τη μητέρα της, τον αδελφό της και τους υπόλοιπους συγγενείς, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την αδιάκοπη στήριξή τους. Οι δηλώσεις της οικογένειας ήταν γεμάτες υπερηφάνεια και αγάπη για τη Μαρίνα, η οποία με τη σειρά της εξέφρασε τη χαρά της για τη δυνατότητα να εκπροσωπεί τη χώρα της σε ένα τόσο σημαντικό μουσικό διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη και συνεχίζω. Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή» ανέφερε η μητέρα της σε μία σπάνια εμφάνιση μπροστά στον φακό. «Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για τη Μαρίνα. Ξέρω ποια είναι και τι μπορεί να κάνει» δήλωσε ο αδελφός της.

«Η μαμά μου ειδικά για το παιδί της θα σας είπε πολύ αντικειμενικά πράγματα» απάντησε με χιούμορ η Μαρίνα Σάττι.

Προετοιμασίες για τον Μεγάλο Τελικό

Με το βλέμμα πλέον στραμμένο στον μεγάλο τελικό, η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ετοιμάζονται για την τελική εμφάνιση. Η στήριξη και η αγάπη που έλαβε από την οικογένεια της της έχουν δώσει επιπλέον κίνητρο να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή, διεκδικώντας μία θέση στις κορυφαίες θέσεις του διαγωνισμού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: