Έξι χρόνια μετά την αυτοκτονία του διάσημου DJ: Νεκρή στα 34 της η τελευταία του σύντροφος, η αιτία θανάτου

May 12, 2024
Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου DJ, η τελευταία του σύντροφος πεθαίνει σε ηλικία 34 ετών, η αιτία του θανάτου.

Έξι χρόνια μετά την αυτοκτονία του διάσημου DJ: Νεκρή στα 34 της η τελευταία του σύντροφος, η αιτία θανάτου


Διαφ.

Η Έμιλι Γκόλντμπεργκ, η τελευταία γνωστή σύντροφος του διάσημου Σουηδού DJ Avicii, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα βαρύ πένθος στον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο. Η αιτία του θανάτου της ήταν πνευμονική εμβολή, μια ξαφνική και επικίνδυνη κατάσταση που προκαλείται όταν ένας θρόμβος αίματος μπλοκάρει μια αρτηρία στους πνεύμονες.

Μια Μάχη με τον Καρκίνο

Η Γκόλντμπεργκ, γεννηθείσα στο Πόγουεϊ της Καλιφόρνια, είχε πρόσφατα δώσει μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Αν και η ασθένεια ήταν σε ύφεση τον τελευταίο χρόνο, όπως ανέφερε η ίδια σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media τον Μάιο του 2023, ο ξαφνικός της θάνατος από πνευμονική εμβολή ήταν αναπάντεχος και σοκαριστικός.

Τραγικό Τέλος για ένα Ζευγάρι Που Μοιράστηκε Δυσκολίες

Η σχέση της Γκόλντμπεργκ με τον Avicii, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2018, υπήρξε μία από τις πλέον δημοσιευμένες, καθώς ο DJ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης και εθισμού. Η Γκόλντμπεργκ συχνά αναφερόταν στην υποστήριξη που προσπαθούσε να προσφέρει στον σύντροφό της, ακόμα και μετά τον θάνατό του. Το ζευγάρι έβγαινε τότε, για δύο χρόνια, ενώ όταν έφυγε από τη ζωή, η Γκόλντμπεργκ είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για εκείνον στα social media.

Η Ανάρτηση στα Σocial Μedia:

Σε αυτή έγραφε: Έλα μωρό μου, μην μας παρατάς. Διάλεξε εμένα και θα σου δείξω την αγάπη. Αυτοί είναι στίχοι από ένα τραγούδι που έγραψε ο Τιμ για μένα. Μακάρι να μπορούσα να τους κάνω πραγματικότητα. Για τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, ήταν ο πιο έμπιστός μου και ο καλύτερός μου φίλος. Τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω τον Bear (ήταν ο σκύλος τους) χωρίς να ξέρω ότι δεν θα ξαναδώ το πρόσωπό του. Ακόμα μαζεύω τις σκέψεις μου και σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και τα κείμενά σας. Ξύπνα με όταν τελειώσουν όλα, γιατί δεν θέλω να είναι αληθινό ????.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: