Τράβαγε τα μαλλιά του ο Πολυχρονίδης: Εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα στον τελικό του Τροχού, αλλά δεν έλυσε τον γρίφο

May 12, 2024
Ο Πολυχρονίδης τραβούσε τα μαλλιά του: Όλα τα γράμματα εμφανίστηκαν στον τελικό του Τροχού, αλλά δεν κατάφερε να λύσει τον γρίφο.

Τράβαγε τα μαλλιά του ο Πολυχρονίδης: Εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα στον τελικό του Τροχού, αλλά δεν έλυσε τον γρίφο


Διαφ.

Τροχός της Τύχης: Αν και εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα, ο διαγωνιζόμενος απέτυχε να λύσει τον γρίφο στο χθεσινό επεισόδιο του Τροχού της Τύχης.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης ήταν ο παίκτης που φτάνει στον τελικό γύρο, καλούμενος από τον Πέτρο Πολυχρονίδη να επιλύσει τον γρίφο και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η κατηγορία ήταν Ξενομανία, όπως ανακοινώθηκε από τη Νατάσα Κουβελά, εμφανίζοντας τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α στον πίνακα. Ο παίκτης πρότεινε τα γράμματα Μ, Κ και Ρ, ενώ για φωνήεν επέλεξε το Ο.

Παρότι εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα στον πίνακα, ο Χάρης δεν κατάφερε να επιλύσει τον γρίφο. Βέβαια, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης μπέρδεψε – ίσως άθελα του – τον παίκτη, αναφέροντας πως η δεύτερη λέξη ήταν η ξενόγλωσση.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Τροχός της τύχης: Η πανέξυπνη Άννα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, έλυσε τον γρίφο πριν καν αρχίσει ο χρόνος

Μία απίστευτη παίκτρια στον “Τροχό της Τύχης” έλυσε τον γρίφο πριν καν ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος των δέκα δευτερολέπτων.

Παρά το γεγονός ότι οι αγαπημένες της κατηγορίες είναι τα βιβλία και οι ταινίες, η Άννα, που συμμετείχε στον “Τροχό της Τύχης”, χθες, Τρίτη, κατάφερε να λύσει τον γρίφο, προτού καν ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος.

Η κατηγορία, στην οποία κλήθηκε να απαντήσει η Άννα ήταν η οικονομία και είχε στη διάθεσή της από τον προηγούμενο γύρο τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ και Α.

Στον γρίφο εμφανίστηκαν τα γράμματα (σ.σ. το Α, το Σ και το Τ) και έχοντας ακόμη ένα φωνήεν και τέσσερα σύμφωνα, έλυσε τον γρίφο πριν αρχίσουν να μετρούν τα 10 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ήταν τόσο τυχερή, που τόσο το φωνήεν, όσο και τα τέσσερα σύμφωνα, ήταν στην τελική λέξη, η οποία ήταν η Αγοραστική Δύναμη.

Η απίστευτη παίκτρια βρήκε τον γρίφο πριν ξεκινήσει ο χρόνος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: