Ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα για τον Βασιλιά Κάρολο: Η σοβαρή παρενέργεια που προέκυψε κατά τη διάρκεια της θεραπείας

May 14, 2024

Ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα για τον Βασιλιά Κάρολο: Η σοβαρή παρενέργεια που προέκυψε κατά τη διάρκεια της θεραπείας


Διαφ.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, μπορεί να έχει επιστρέψει ενεργά στα βασιλικά του καθήκοντα, μετά τη διάγνωση ότι έχει καρκίνο, λίγους μήνες πριν, ωστόσο, οι αποκαλύψεις για την υγεία του δεν σταματούν.

Η αποκάλυψη του βασιλιά Καρόλου

Σήμερα, Δευτέρα, ο βασιλιάς έκανε μια προσωπική αποκάλυψη για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού, στο Χάμσαϊρ, μαζί με τον γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει γεύση

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια συνομιλίας με τον με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού, Aaron Mapplebeck, ο οποίος είπε στον βασιλιά ότι υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, ο βασιλιάς του εξομολογήθηκε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Η μάχη του με τον καρκίνο αποκαλύφθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2024, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Παλάτι και έκτοτε ο μονάρχης ακολούθησε θεραπεία και έμεινε μακριά από τα βασιλικά του καθήκοντα, πραγματοποιώντας σπάνιες εμφανίσεις.

Βασιλιάς Κάρολος καρκίνος

Ο βασιλιάς Κάρολος τιμάει τις ρίζες του: Φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία και υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία, προκειμένου να υποδεχτεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας.

Ο βασιλιάς Κάρολος τιμάει την Ελλάδα

Ειδικότερα, ο Βρετανός γαλαζοαίματος, ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει επιλέξει να φορέσει την ίδια γραβάτα, θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του.

Πρόκειται για μια γραβάτα με γαλάζιο και λευκό μοτίβο, του ελληνικού brand “Thalassa Collection”, που έχει έδρα στο Κολωνάκι.

Πριν την υποδοχή του Γιόν Σουκ Γιεόλ, ο μονάρχης της Βρετανίας είχε φορέσει την εν λόγω γραβάτα στο ταξίδι του στην Κένυα, στα τέλη Οκτωβρίου.

Η γραβάτα του βασιλιά Καρόλου

Βασιλιάς Κάρολος γραβάτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: