Ορέστης Καραγιάννης: Ο 37χρονος δικηγόρος με την αρχαιοελληνική ομορφιά που έχει τρελάνει τη Σάττι, τα έχουν 8 μήνες

May 15, 2024

Ορέστης Καραγιάννης: Ο 37χρονος δικηγόρος με την αρχαιοελληνική ομορφιά που έχει τρελάνει τη Σάττι, τα έχουν 8 μήνες


Διαφ.

Έκπληξη προκάλεσε στους φαν της η Μαρίνα Σάττι, μετά τις πρώτες κοινές εμφανίσεις με τον σύντροφό της, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα και κατέκτησε την 11η θέση.

Σάττι

Μεταξύ άλλων, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, η Μαρίνα Σάττι είναι τους τελευταίους 8 μήνες σε σχέση με τον γοητευτικό δικηγόρο, Ορέστη Καραγιάννη ο οποίος ήταν στο πλευρό της στο Μάλμε και τον είδαμε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής.

Σάττι Σάττι

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τη Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που γνωστοποίησε λεπτομέρειες για τον 37χρονο που κατέκτησε την καρδιά της τραγουδίστριας.

Ποιός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Μαρίνας Σάττι

Μάλιστα ο Ορέστης Καραγιάννης είναι κολλητός φίλος του αδελφού της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνου Καινούργιου κι έχουν πολλές φωτογραφίες μαζί στα social media.

Ο δικηγόρος που είναι σε σχέση με τη Μαρίνα Σάττι εργάζεται σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και έχει ειδίκευση σε ζητήματα που αφορούν στο real estate.

Ο ίδιος έχει ως τομείς ειδίκευσης το Αθλητικό Δίκαιο, τα Ακίνητα και το Αστικό Δίκαιο.

Σάττι

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για τη σχέση του, ο Ορέστης Καραγιάννης διέγραψε τους λογαριασμούς του στα social media. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, όπως μαρτυρούν πρόσωπα που τον γνωρίζουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: