«Συγχώρησέ με που δεν μπορώ να….»: Ο Νίνο ζήτησε συγχώρεση από τη Ζόζεφιν και όλοι “χειροκτότησαν” τον ανδρισμό του

May 16, 2024

«Συγχώρησέ με που δεν μπορώ να….»: Ο Νίνο ζήτησε συγχώρεση από τη Ζόζεφιν και όλοι “χειροκτότησαν” τον ανδρισμό του


Διαφ.

Φαίνεται ότι ο Νίνο και η Josephine βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κρίση στην σχέση τους τελευταία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣου», ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Αγαπάει ακόμη τη Josephine, και μετά από μια έντονη σχέση πάθους και τον μετέπειτα χωρισμό τους, εκφράζει επιθυμία για επανασύνδεση με την τραγουδίστρια.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Θα το βρει το κλειδί και θα ξεκλειδώσει αυτή την πόρτα. Δεν θέλει τίποτα άλλο, θέλει μόνο την επανασύνδεση» τόνισε ο δημοσιογράφος για τον Νίνο και την Josephine.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 15.05, ο Νίνο ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας την Josephine να ποζάρει κάτω από το ηλιοβασίλεμα. Συνόδευσε το βίντεο με το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς «Please forgive me», ταγκάροντας την πρώην σύντροφό του και προσθέτοντας τους στίχους και μια καρδιά δίπλα στο όνομά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο ερμηνευτής δεν δίστασε να διαδώσει δημόσια τον έρωτά του για αυτήν, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της.

Τίτλοι τέλους για Νίνο-Ζόζεφιν; Τα unfollow στο διαδίκτυο και η ανάρτηση όλο νόημα “Επίσημα ελεύθερος”

Mια νέα αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Νίνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, έπειτα από τα unfollow με τη σύντροφό του, Josephine.

«Επίσημα ελεύθερος», έγραψε στη λεζάντα της νέας του ανάρτησης ο τραγουδιστής που πριν από μερικούς μήνες είχε ξανά κάνει unfollow με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, το περασμένο Σαββατοκύριακο έκαναν και πάλι unfollow ο ένας τον άλλον. Σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 1/5, ο Νίνο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να περπατά μόνος και γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Eπίσημα ελεύθερος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: