Τάσος Ξιαρχό: «Τη μέρα που αυτοκτόνησε, μου έστελνε περίεργα μηνύματα, νιώθω τύψεις, του είπα “Άσε με ρε Ερμή!”»

May 16, 2024

Τάσος Ξιαρχό: «Τη μέρα που αυτοκτόνησε, μου έστελνε περίεργα μηνύματα, νιώθω τύψεις, του είπα “Άσε με ρε Ερμή!”»


Διαφ.

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό δηλώνει συντετριμμένος από την είδηση της αυτοκτονίας του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη. «Νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να είχε ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι», ανέφερε ο Ξιαρχό, εκφράζοντας την βαθιά του λύπη για το γεγονός.

Επικοινωνία μέσω Social Media την Ημέρα της Αυτοκτονίας

Το 23χρονο μοντέλο, που ήταν υποψήφιο για είσοδο μέσω των auditions στο “GNTM”, είχε μια επικοινωνία στα social media με τον χορογράφο την ημέρα της αυτοκτονίας του. Ο Τάσος Ξιαρχό εξέφρασε στο “Πρωινό” τις τύψεις του για το γεγονός ότι υπήρξε απότομος με τον Ερμή Καραγιάννη κατά τη διάρκεια αυτής της επικοινωνίας.

Ο Τάσος Ξιαρχό εξέφρασε την ανησυχία και την ενοχή του, πιστεύοντας ότι ο Ερμής Καραγιάννης μπορεί να είχε ανάγκη να μιλήσει ή να ζητήσει βοήθεια. Αυτή η τραγική είδηση έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα και προβληματισμό στον χορογράφο, που αναρωτιέται αν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτή την τραγωδία.

Τάσος Ξιαρχό: Τα Όσα Ανέφερε

“Δυστυχώς, τη μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του, μου έστελνε μηνύματα. Ήταν περίεργα τα μηνύματα. Νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να είχε ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι. Απλά, νομίζω ότι στο μήνυμα του μίλησα απότομα… Ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα και του λέω: “Άσε με, ρε Ερμή, άσε με”. Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει κάποια πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις;”, είπε, αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό.

“Είχαμε γνωριστεί μέσα τα social media”ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό για τη γνωριμία τους.Ήταν ένας άγγελος. Ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια. Πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα, όμως, θλιμμένος. Απ’ όσο τον ξέρω ενάμιση χρόνο, ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά δεν ήταν πολύ καλά. Τώρα, το ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο να το κάνει με πιάνει η καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενικός, συνεσταλμένος από ό,τι είχα καταλάβει. Απλά, είχε πάρα πολλά παράπονα. Είχε πάρα πολλά όνειρα. Ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του”.

“Χανότανε, τον έβλεπες λίγο στα social media να εμφανίζεται να κάνει κάτι βιντεάκια απανωτά. Μετά χανόταν για μέρες. Δεν ξέρω αν δεν έχει ανθρώπους γύρω του. Έναν παιδικό φίλο να συναντήσεις όταν έχεις μια ανάγκη. Πολύ νέος. Πολύ κρίμα. Στεναχωριέμαι πολύ”, ανέφερε ο χορογράφος.

“Με ρωτούσε για τη δική μου απόπειρα αυτοκτονίας”

“Επειδή έχω φτάσει στη θέση του Ερμή με αυτοκτονία και έχω φτάσει πολύ κοντά στον θάνατο, όταν είχαμε πρωτοβρεθεί, αυτό που συζητούσαμε ήταν που μου έλεγε “πώς ένιωσες που έκανες απόπειρα αυτοκτονίας;”, είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

“Του απαντούσα ότι ο καθένας, αν δεν φτάσει εκείνο το σημείο, δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό. Με ρώταγε και για κάποιο λόγο με κοίταζε, έτσι με ενδιαφέρον. Εγώ του έλεγα απλά την πλευρά μου. Αυτό που έχω βιώσει. Μερικές φορές όταν φτάνεις στην απόπειρα και σε ρωτάει ο άλλος γι’ αυτό, πρέπει να καταλάβεις ότι, μάλλον, το σκέφτεται και ο ίδιος. Και πρέπει να το βγάλεις αυτό από το μυαλό”.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Έκτακτο: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM – Νεκρός στα 23 του ο Ερμής Καραγιάννης

Σε ηλικία 23 ετών αυτοκτόνησε το μοντέλο αλλά και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM Ερμής Καραγιάννης.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η σχετική είδηση προβλήθηκε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Ρένια Τσακίρη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Power of love, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Ο ίδιος, έμενε με τον μπαμπά του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Νωρίτερα, ο πρώην παίκτης του GNTM είχε κάνει μπλοκ από τα social media όλους τους στενούς του φίλους.

Όπως είπε επίσης η Ρένια Τσακίρη, ο μπαμπάς του αδικοχαμένου νεαρού, τους είπε ότι ο Ερμής Καραγιάννης έφυγε χαρούμενος.

Το νεαρό μοντέλο σε ηλικία 19 ετών πήγε στις auditions του GNTM. Αν και ιδιαίτερα γοητευτικός και όμορφος, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps.

Όπως είχε δηλώσει τότε, ο Ερμής ασχολείται με το commercial modelling και ευελπιστούσε να περάσει στο fashion modelling! Ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά του έδωσαν το «ναι», ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν συμφώνησαν και δεν τον πέρασαν στα bootcamps.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: