«Δεν έχει καμία σχέση με εμένα»: Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά το μήνυμα που του έστειλαν

May 17, 2024

«Δεν έχει καμία σχέση με εμένα»: Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά το μήνυμα που του έστειλαν


Διαφ.

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι θα προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του.

Απάτη μέσω Telegram

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Χατζηγιάννη, κάποιος χρησιμοποιεί τα στοιχεία του στο Telegram και στέλνει μηνύματα ζητώντας χρήματα από τους παραλήπτες. Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους ακολούθους του για την απάτη και προειδοποίησε να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους αιτήματα.

Ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Απάτη:

«[16.05.24 ~ ???? ΑΠΑΤΗ ???? ⛔️❌????

Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα. Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές. Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ακολουθεί η Ανάρτηση:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Αν είχαμε κάνει τότε παιδί με τη Ζέτα, θα ήταν στενάχωρο, σήμερα θα ζούσε…»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Fay’sTime» με τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του μουσικού βίντεο, όπου ανέφερε λεπτομέρειες της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Πλέον εμφανίζομαι σε πιο μικρούς χώρους με μικρότερης διάρκειας πρόγραμμα. Θα έλεγα ότι έτσι αισθάνομαι πιο άνετα καλλιτεχνικά, χωρίς φυσικά να αναιρώ όλα αυτά που έχω ζήσει στο παρελθόν. Φέτος τόλμησα να κάνω και τηλεόραση και εισέπραξα ένα ωραίο κλίμα», δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Έκανε τον κύκλο της, έναν πολύ μεγάλο κύκλο και μας άφησε γλυκά συναισθήματα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός μέχρι σήμερα», απαντά ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση.

«Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποκλείσει τότε το ενδεχόμενο να κάνουμε ένα παιδί. Θα ήταν όμως στενάχωρο, εκ των υστέρων, γιατί σήμερα θα ήταν ένα παιδί που θα ζούσε με τους γονείς του χωριστά», εξομολογείται στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε άλλη στιγμή των δηλώσεών του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκφράζει την προθυμία του να γίνει πατέρας σήμερα, καθώς πιστεύει πως έχει καλύτερη ωριμότητα, ενώ επισημαίνει πως δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι για τη συνέχιση του προγράμματος «Σπίτι με το MEGA» στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: