Λιάντου-Σκουρλέτης: Η γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας στα γυρίσματα και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

May 18, 2024

Λιάντου-Σκουρλέτης: Η γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας στα γυρίσματα και το επόμενο βήμα στη σχέση τους


Διαφ.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς”, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί η κόρη της Εβελίνας Παπούλια για τον σύντροφό της «σαν σύντροφος δίνω το 100% και δίνω πολλές ελευθερίες. Ζηλεύω, αλλά το κάνω πάντα με χιουμοριστικό τρόπο. Στη συγκατοίκηση θέλω να είναι όλα τέλεια, δεν μπορώ την ακαταστασία και μπορεί να εκνευρίσω τον άλλον. Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον σύντροφό μου, ήταν πάντα θετική. Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο, ήταν πάντα θετική. Για τη συγκατοίκηση δεν το συζητήσαμε. Η μητέρα μου έχει αδυναμία στον Αλέξανδρο και αν συμβεί κάτι, πάντα ο Αλέξανδρος είναι ο σωστός».

Όσον αφορά τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης υπογράμμισε στην εκπομπή «Γεια σου» ότι «έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα, γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι, πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές. Πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί, γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται».

Πρόσφατα, η νεαρή ηθοποιός ανάρτησε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύντροφό της.

Η νέες φωτογραφίες της Αφροδίτης Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης

«Ευτυχώς χωρίσανε»: Η Αφροδίτη Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της & οι σπάνιες φωτο του πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου και μίλησε για όλους και για όλα στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, τον τρόπο που το βίωσε η ίδια αλλά και τη σχέση που διατηρούν σήμερα.

«Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το διαζύγιο των γονιών μου. Έχουν καλές σχέσεις, είναι φίλοι. Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους. Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου. Πιστεύω όμως ότι ό,τι έγινε ήταν για καλό. Ίσως όντως δεν ταίριαζαν αυτοί οι άνθρωποι να ‘ναι μαζί, τα πάνε καλύτερα ως φίλοι», είπε η Αφροδίτη Λιάντου.

«Προφανώς και έχω ακούσει να λένε ότι κάνω καριέρα λόγω της μητέρας μου. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, με ό,τι δυνατότητες έχω. Από ‘κει και πέρα πάντα θα λένε πράγματα, δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Λιάντου για τη σύγκριση με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 12:30’


Πηγή

Διαβάστε επίσης: