Με το “δεξί” η Δεύτερη σεζόν του Maestro: Θαυμαστές σε όλο το κόσμο “αποθεώνουν” τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

May 18, 2024

Με το “δεξί” η Δεύτερη σεζόν του Maestro: Θαυμαστές σε όλο το κόσμο “αποθεώνουν” τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη


Διαφ.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδέχεται τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο σετ για να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα. Το «Maestro» επιστρέφει με τη δεύτερη, πολυαναμενόμενη σεζόν του, στο MEGA αλλά και στο Netflix.

Η πρώτη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που εισήλθε στον κατάλογο της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming και σημείωσε διεθνή επιτυχία βρίσκεται στα στάδια γυρισμάτων για την τρίτη και τελευταία σεζόν της.

Αλλά τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες; Τι αποκαλύπτει και ποιες είναι οι σκέψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το «Maestro» και τα μελλοντικά του επαγγελματικά βήματα;

– Τι σκέφτονται και πώς εισπράττουν την αποδοχή οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς;

Την Τρίτη 21 Μαΐου στις 00:10, το «MEGA Stories» επιβιβάζεται σε ένα ταξίδι από την Αθήνα στην Κέρκυρα και στη συνέχεια στους Παξούς και τους Αντίπαξους, όπου συναντά τους πρωταγωνιστές του «Maestro» για να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα για μερικές ημέρες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Δώρα Αναγνωστοπούλου μαζί εξερευνούν τη διαδρομή της σειράς από την αρχή της ιδέας μέχρι την πραγματοποίησή της, την προβολή στην ελληνική τηλεόραση και την προσθήκη της στο Netflix, αποτυπώνοντας την οικουμενική της γλώσσα που τελικά την έφερε στο προσκήνιο.

Οι ηθοποιοί της σειράς, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Κώστας Μπερικόπουλος, μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες και ιστορίες από τον κόσμο που δημιούργησε ο δημιουργός της σειράς.

Ο Φάνης Μουρατίδης αποκαλύπτει πως πλέον, οι τουρίστες που επισκέπτονται τους Παξούς από το εξωτερικό όχι μόνο τον αναγνωρίζουν, αλλά τον αποκαλούν «The Mayor» λόγω του ρόλου που υποδύεται στο «Maestro».

Στην κάμερα του «MEGA Stories», οι Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη προσφέρουν μια συνέντευξη, αναλαμβάνοντας τους ρόλους της οικοδέσποινας και της συνεντευξιαζόμενης αντίστοιχα. Με τον δικό τους μοναδικό και απολαυστικό τρόπο εκφράζουν την εμπειρία τους από τα παρασκήνια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο δήμαρχος των Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, η διευθύντρια του σχολείου και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, Ιωάννα Χρονοπούλου, και ο executive producer της Foss Productions, Στέλιος Κοτιώνης, μιλούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου για την επίδραση του «Maestro» στην τοπική κοινωνία των Παξών, εξηγώντας τους λόγους που η σειρά κατάφερε να καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό.

Η ανάρτηση του Παπακαλιάτη μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου:

Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο MEGA, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης το βράδυ της Πέμπτης. Ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μοιράστηκε τη χαρά της επιτυχίας λίγες ώρες αργότερα.

Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν άνοιξε με μια συναρπαστική πρεμιέρα και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, με ποσοστό 20,1% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54. Στο συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ, η σειρά ξεπέρασε τον ανταγωνισμό με τουλάχιστον 6,2 μονάδες. Στο σύνολο του κοινού, το «Maestro» σημείωσε ποσοστό 16,7%. Ενώ στον τομέα του γυναικείου κοινού, η σειρά του Παπακαλιάτη κατέκτησε εντυπωσιακά το 41,2%. Η συνολική κάλυψη έφτασε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Το «Maestro» ήταν το αστέρι της τηλεόρασης και των social media της βραδιάς! Η σειρά του MEGA σημείωσε απίστευτα νούμερα, με περισσότερα από 30.000 posts στο «X» (πρώην Twitter) και το σχετικό hashtag να κατακτά την πρώτη θέση στις τάσεις, διατηρώντας τη θέση του ακόμη και σήμερα. Η απήχηση του «Maestro» στα social media ξεπέρασε συνολικά τους 8.000.000 χρήστες.

Την πρεμιέρα του «Maestro» στους Παξούς γιόρτασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, συνοδευόμενος από τους βασικούς συντελεστές της σειράς.

Την Παρασκευή, 17.05, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας μερικές στιγμές από τη βραδιά της πρεμιέρας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Oscar, bafta, σφαίρες, φοίνικες, όλα της ανήκουν: Μαρία Καβογιάννη η απόλυτη Ελληνίδα ηθοποιός, καθήλωσε στο Maestro

Το Maestro έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη, με τη δεύτερη σεζόν, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό μπροστά στην τηλεόραση, με τις πρωταγωνίστριες να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και να αποθεώνονται στα social media.

Το hashtag με τον τίτλο της σειράς ήταν στην κορυφή των trends στο Twitter, με τις ερμηνείες της Στεφανίας Γουλιώτη, της Μαρίας Καβογιάννη και της Χαρούλας Αλεξίου, να αποθεώνονται, για ακόμη μία φορά.

Με φωτογραφίες των τριών γυναικών από σκηνές τους στο Maestro, το Twitter τις αποθέωσε, ενώ θετικά σχόλια απέσπασαν η πλοκή της ιστορίας, η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια της σειράς.

Τα αποθεωτικά σχόλια για τις πρωταγωνίστριες του Maestro

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro ξεκίνησε με την σκηνή της άδειας βάρκας του Χαράλαμπου, ο οποίος αγνοείται, τη Μαρία έντρομη να αναζητά απαντήσεις, ενώ παράλληλα μια μεγάλη εσωτερική λύτρωση έρχεται στην οικογένεια, αφού ο σκληρός Χαράλαμπος υπήρξε κακοποιητικός με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της, ενώ η Αλεξάνδρα προσπαθεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί και κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: