Έκανε “μπαμ” αυτό το λάθος, δεν το διόρθωσαν ποτέ: Η σκηνή στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» που έκανε όλους να απορούν

May 19, 2024

Έκανε “μπαμ” αυτό το λάθος, δεν το διόρθωσαν ποτέ: Η σκηνή στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» που έκανε όλους να απορούν


Διαφ.

Ακόμα και οι πιο προσεγμένες παραγωγές της τηλεόρασης μπορούν να διαπέσουν σε ατυχήματα, συνήθως όταν παραβλέπουν τα προηγούμενα επεισόδια και αλλάζουν στο σενάριο τους στο δρόμο, αλλάζοντας γεγονότα και λεπτομέρειες του πλοκής. Μια τέτοια περίπτωση είχε συμβεί και στην επιτυχιμένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Η κλασική οικογενειακή κωμωδία του Mega, που προβλήθηκε από το 2007 έως το 2009, αγαπήθηκε από πολλούς, με τους χαρακτήρες της να κερδίζουν την αγάπη του κοινού και να επιζούν στη μνήμη τους για χρόνια. Παρόλα αυτά, αν και θεωρήθηκε ένα επιτυχημένο έργο, παρουσίασε και ορισμένα ατοπήματα ως προς την ανάπτυξη των χαρακτήρων της.

Ένα από τα πιο προφανή λάθη ξεκίνησε ήδη από το πρώτο επεισόδιο, όταν η Φίφη (Εύη Δαέλη) και η Εύα (Ιωάννα Πηλιχού), οι δύο κόρες της Ελένης (Κατερίνα Λέχου), γνωρίστηκαν στο τραπέζι της οικογένειας Μαυροτσούκαλου με την οικογένεια του Γιάννη Μπέζου και δήλωσαν και οι δύο ότι είναι χορτοφάγοι.

Τα δύο κορίτσια είχαν ζητήσει για πρωινό μούσλι και υγιεινές τροφές, αντιπροσωπεύοντας τις προτιμήσεις τους για μια ισορροπημένη διατροφή. Σε προηγούμενα επεισόδια, είχαν απορρίψει το μπέικον ως “πτώμα” και προτιμούσαν να καταναλώνουν μόνο σαλάτες.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο με το σεναριακό λάθος (από το 16:30 και μετά):

Ωστόσο, αυτές οι προτιμήσεις φαίνεται να αλλάζουν ξαφνικά όταν ο Γιάννης Μπέζος προτείνει στα επόμενα επεισόδια να πάνε στη μπιραρία του για ένα πλούσιο πρωινό. Αυτό το πρωινό περιλάμβανε αυγά, μπέικον, λουκάνικα και τηγανιτές πατάτες, δηλαδή συστατικά που δεν είναι συνήθη στη διατροφή ενός χορτοφάγου. Αντίθετα με τις προσδοκίες, τα κορίτσια φάνηκαν ενθουσιασμένα με την ιδέα.

Ωστόσο, αν και αυτή η αλλαγή στις προτιμήσεις τους ήταν ενδεχομένως συναρπαστική, κανείς δεν εξήγησε ποτέ εάν ήταν πραγματικά ορκισμένες χορτοφάγοι ή όχι.

«Είναι ικανός να πάρει 1.000€» Η αποκάλυψη της Φίφης του Ευτυχισμένοι μαζί για τον Γιάννη Μπέζο 15 χρόνια μετά

Η Εύη Δαέλη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Φίφη στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, την περίοδο 2007-2009, βρέθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Κώστα Μαλιάτση, “Roast Cast” και έκανε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο.

Η αποκάλυψη της Εύης Δαέλη για τον Γιάννη Μπέζο

Η ηθοποιός αποκάλυψε για τον Γιάννη Μπέζο ότι “οι μεγάλοι ηθοποιοί όταν είναι από πάνω σου, τις περισσότερες φορές λένε ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν (τους νεαρότερους ηθοποιούς) αλλά δεν το κάνουν οι περισσότεροι έχω να σου πω. Γιατί δεν τους ψήνει. Οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί παίρνουν συνήθως το μπάτζετ όλων μας. Ο μόνος που δεν το κάνει αυτό είναι ο Γιάννης Μπέζος. Ο Μπέζος είναι ικανός να πάρει ένα χιλιάρικο τον μήνα για να μπορούν όλοι και οι μικροί ηθοποιοί να πληρωθούν καλά. Είναι ο μόνος που έχω συνεργαστεί και το κάνει. Ο μόνος. Πολύ σημαντικό. Γιατί οι περισσότεροι έχουμε τον Γιάννη Μπέζο στο κεφάλι μας σαν πιο σκληρό, άγριο άνθρωπο.Όχι. Είναι ευγενέστατος, είναι γλύκας, είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης που έχω συνεργαστεί ποτέ”.

Η καλύτερη συνεργασία που είχε η Εύη Δαέλη ήταν με τον Γιάννη Μπέζο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: