Θεά του στυλ: Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά της κόρης της Άρτεμις Δήμου & έμοιαζε σαν Αρχαία Ελληνίδα

May 20, 2024
Η Ράνια Τζίμα, η θεά του στυλ, ανέλαβε το ρόλο της νονάς στην κόρη της, την Άρτεμις Δήμου, και φαινόταν σαν μια αρχαία Ελληνίδα.

Θεά του στυλ: Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά της κόρης της Άρτεμις Δήμου & έμοιαζε σαν Αρχαία Ελληνίδα


Διαφ.

Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την έκανε να μοιάζει με αρχαία θεά.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega και η Διευθύντρια Ενημέρωσης του Alpha, Άρτεμις Δήμου, βάφτισαν τα δίδυμα παιδιά του Γιώργου Γρηγοριάδη και της Χριστίνας Ιορδανίδου.

Το ζευγάρι των δημοσιογράφων υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στην Πρώτη Μητρόπολη Αθηνών, σήμερα, Κυριακή, ενώ μετά το πέρας της βάφτισης, πόζαρε αγκαλιά με τα νεοφώτιστα παιδιά του.

Η Ράνια Τζίμα έκλεψε την παράσταση

Ράνια

width=2048

Το αρχαιοελληνικό φόρεμα της Ράνιας Τζίμα

width=1667

Ράνια

Με κολλητά, άψογες αναλογίες, σαν κοριτσάκι: Η 43χρονη Ράνια Τζίμα στο γυμναστήριο, όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Εν όψει καλοκαιριού, τα γυμναστήρια έχουν πάρει φωτιά και η Ράνια Τζίμα φροντίζει να διατηρεί το σώμα της στα καλύτερά του.

Η πιο όμορφη περίοδος της χρονιάς ξεκινάει σε λιγότερο από δύο μήνες και η δημοσιογράφος το γνωρίζει αυτό από πρώτο χέρι.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega εκτός από πολυάσχολη επαγγελματίας είναι μητέρα και σύζυγος και πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και την αγαπημένη της γυμναστική.

Μόνο που όπως και η ίδια η Ράνια Τζίμα αναφέρει στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, τον τελευταίο καιρό δεν περνάει και πολύ καλά με τον προπονητή της, καθώς τον χαρακτηρίζει χιουμοριστικά “βασανιστή”, λόγω της έντονης προπόνησης που της κάνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: