Με 5 λέξεις τα είπε όλα: Η πρώτη αντίδραση του Φιλιππίδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στα «Χορν»

May 25, 2024

Με 5 λέξεις τα είπε όλα: Η πρώτη αντίδραση του Φιλιππίδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στα «Χορν»


Διαφ.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, είναι υποψήφιος στα Βραβεία Χορν.

Το ταλέντο του Πέτρου Φιλιππίδη κληρονόμησε ο Δημήτρης Φιλιππίδης

H κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” κατέγραψε την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στα Βραβεία Χορν.

Υποψήφιος στα Βραβεία Χορν ο Δημήτρης Φιλιππίδης

Η άρνηση του Δημήτρη Φιλιππίδη να μιλήσει για την υποψηφιότητά του στα Βραβεία Χορν

Ο γιος του ηθοποιού και σκηνοθέτη δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στην κάμερα, υπογραμμίζοντας «να είσαι καλά δεν χρειάζεται» και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha, γνώριζε ότι ο δημοσιογράφος θα ρωτούσε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως έγινε γνωστό, θα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής», στην οποία πρωταγωνιστούν Μυρτώ Αλικάκη, Αιμίλιος Χειλάκης και Θοδωρής Ρωμανίδης και αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πρόβες.

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας

Στο Ζάππειο με παρέα μία θηλυκή παρουσία ήταν πρόσφατα ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης απολαμβάντοντας έναν περίπατο.

Στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσε την του βόλτα ο μικρός Φιλιππίδης. Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο Ζάππειο, σε καθημερινή έξοδο με νεαρή κοπέλα στο πλευρό του.

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός ο οποίος εξασφάλισε στιγμιότυπα από την έξοδό με την παρέα του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δημήτρης Φιλιππίδης

Δημήτρης Φιλιππίδης

Δημήτρης Φιλιππίδης: Το βιογραφικό του

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης γεννήθηκε το 1997 είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου. Σπούδασε υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στην υποδοχή του θεάτρου Ακροπόλ.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής».

Η πορεία του στην τηλεόραση και το θέατρο

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πρόσφατα εμφανίστηκε τηλεοπτικά στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια». Ο ίδιος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων και στην παράσταση, «Συμφορά από το πολύ μυαλό» σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού.

Η παράσταση αναδεικνύει τις αναλογίες του έργου-σταθμός της ρωσικής δραματουργίας -που αποτυπώνει τις ορμητικές αλλαγές στη ρωσική κοινωνία στο μεταίχμιο του 18ου και 19ου αιώνα- με το σήμερα, σε νέα έμμετρη μετάφραση της Έλσας Ανδριανού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: