Είμαι 23 και έχω σχέση με άντρα 51 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;

May 25, 2024

Είμαι 23 και έχω σχέση με άντρα 51 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;


Διαφ.

Όπως λέει ο θυμόσοφος  λαός, ο έρως χρόνια δεν κοιτά και η αληθινή εξομολόγηση της Ειρήνης έρχεται για να ζητήσει την γνώμη και την βοήθεια πάνω στην προσωπική της εμπειρία. Καθώς διατηρεί σχέση με έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό της τον οποίο χαρακτηρίζει υπέροχο και την γεμίζει χαρά και το αίσθημα της ασφάλεια αλλά ο περίγυρος της δείχνει προβληματισμένος.

Είμαι 23 και έχω σχέση με έναν άντρα 51

Υπάρχει μια διαφορά ηλικίας αλλά δεν με πειράζει. 27 χρόνια δεν είναι και μεγάλη διαφορά. Ίσα ίσα νιώθω ότι αυτός ο άνδρας ξέρει τι ζητάει από μια γυναίκα και πιστεύω ότι αυτό το βρήκε σε μένα.

Εγώ πάλι νιώθω σίγουρη δίπλα του. Μπορώ να κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί του και ξέρω πως η γνώμη του μετράει. Μπορώ να τον εμπιστευτώ με κλειστά μάτια. Περνάμε καλά μαζί και θέλουμε τα ίδια πράγματα από μια σχέση και από τη ζωή.

Σε προηγούμενες σχέσεις με συνομηλίκους μου δεν είχα τι να συζητήσω, για να μην αναφέρω τα ατέλειωτα κουτιά από πίτσες στο δωμάτιό τους!

Πριν ένα χρόνο γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο που πηγαίναμε και η έλξη ήταν αμοιβαία. Με την πρώτη ματιά κατάλαβα πως αυτός ήταν ο ένας που θα έμπαινε στην ζωή μου για να την αλλάξει. Γεροδεμένος, αθλητικός, γεμάτος χιούμορ αλλά ταυτόχρονα σοβαρός και λιγομίλητος. Βλεπόμασταν καθημερινά και στο τέλος γίναμε ζευγάρι. Είναι ο έρωτας της ζωής μου!

Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα το μετανιώσω

Ποτέ δεν σκέφτηκα για την διαφορά ηλικίας μεταξύ δύο ανθρώπων. Πιστεύω ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Σημασία έχει ο έρωτας και να ‘κουμπώσουν’ οι ανάγκες του ενός με τον άλλον.

Η καρδιά δεν νοιάζεται αν κάποιος είναι μεγαλύτερος ή νεότερος.Το μυαλό των άλλων τείνει να βλέπει πρόβλημα, όπως τώρα οι φίλες μου.Συνεχώς μου επαναλαμβάνουν ότι είναι μεγάλος για μένα και ότι σύντομα θα το μετανιώσω.Εγώ όμως δεν θέλω να κλείσω την πόρτα σε αυτόν τον μεγάλο έρωτα γιατί ίσως το πληρώσω ακριβά.

Είναι τόσο τρομακτικό να έχεις 24 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό σου;

Ειρήνη

«Ήταν η 1η μου σχέση…»: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ήβης Αδάμου με τον Σταβέντο και η γνωριμία στα 16

Η Ήβη Αδάμου κλήθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζήτησε για την προσωπική της σχέση με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

Ήβη Αδάμου

Τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε η τραγουδίστρια: «Την πρώτη φορά που είδα τον Μιχάλη ήρθε καλεσμένος στο X Factor όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Γοητεύτηκα για το καλλιτεχνικό κομμάτι. Ήμουν και πολύ μικρή. Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και μετά το 2010 για ένα τραγούδι να κάνουμε μία συνεργασία που ζήτησε ο παραγωγός μου τότε. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι.»

Η Ήβη Αδάμου ήταν μόλις 16 χρονών όταν γνώρισε τον Μιχάλη. Έχουν διαφορά ηλικίας 14 χρόνια.

Και πρόσθεσε: «Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με χαρά, συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα ότι ερωτεύομαι, που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: