Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό

May 28, 2024

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό


Διαφ.

Απίστευτες στιγμές ζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από το βράδυ της Κυριακής (26/5), καθώς η ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, προσθέτοντας ακόμη ένα αστέρι στη φανέλα της. Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, μετά από 12 χρόνια.

Φυσικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το διήμερο αυτό καθώς η ομάδα του αγωνιζόταν για τον τίτλο. Συνοδευόμενος από την οικογένειά του, πανηγύρισε την επιτυχία της ομάδας.

Η οικογενειακή φωτογραφία:

Στην προσωπική σελίδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, μεταξύ των αναρτήσεων στα stories που απεικονίζουν τον εορτασμό, παρατηρήσαμε μια φωτογραφία με την οικογένειά του.

Ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκoύ ποζάρει δίπλα στη μητέρα του, Δέσποινα, τη σύζυγό του, Ιωάννα Μαροσούλη, και τα παιδιά τους, Δέσποινα και Παύλο, κρατώντας το τρόπαιο της Ευρωλίγκα, μέσα στην Uber Arena.

Δείτε την σχετική εικόνα:

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Η στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λυγίζει από συγκίνηση πριν το τέλος του αγώνα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο, με τη σύζυγό του Ιωάννα και τα δύο παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, για να βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανέβηκε για έβδομη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, χθες, Κυριακή, το βράδυ καιδεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε στιγμή να εμψυχώνει την ομάδα του από απόσταση αναπνοής, ενώ απαθανατίστηκε από την κάμερα να «λυγίζει» λίγο πριν από το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, η EuroLeague ανέβασε το βίντεο και το συνοδεύει με τη λεζάντα «η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πήρες το 7ο αστέρι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δακρύζει


Πηγή

Διαβάστε επίσης: