Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο στόλος των 16 super cars του που θα ήθελε ο Σουμάχερ – Η κοινή πινακίδα που έχουν όλα

May 29, 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο στόλος των 16 super cars του που θα ήθελε ο Σουμάχερ – Η κοινή πινακίδα που έχουν όλα


Διαφ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό, έχει αδυναμία και στα πολυτελή αυτοκίνητα, γι’ αυτό έχει μία συλλογή.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα, με τη συλλογή του να απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, κυρίως τη Mercedes.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα

Στη συλλογή αυτοκινήτων του διεθύνοντας συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξεχωρίζουν οι Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων και πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350.

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) διαθέτει supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων, με την McLaren να κατασκευάζει συνολικά 2.157, η ενώ Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης, η συλλογή απαρτίζεται από SUV, πολυτελή σεντάν και «τρελά» supercars, ένα Hummer, 2 Porsche Cayenne και μια Ferrari F430 Spider.

Η εντυπωσιακή συλλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος αυτοκίνητα

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Η στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λυγίζει από συγκίνηση πριν το τέλος του αγώνα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο, με τη σύζυγό του Ιωάννα και τα δύο παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, για να βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανέβηκε για έβδομη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, χθες, Κυριακή, το βράδυ καιδεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δακρύζει


Πηγή

Διαβάστε επίσης: