Μία άλλη η Κέιτ, δεν θέλει κανείς να την δει έτσι όπως έγινε: Τρέμει να μην κυκλοφορήσει καμία «ακατάλληλη» φώτο

May 29, 2024

Μία άλλη η Κέιτ, δεν θέλει κανείς να την δει έτσι όπως έγινε: Τρέμει να μην κυκλοφορήσει καμία «ακατάλληλη» φώτο


Διαφ.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον είναι περιορισμένες. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση το 2024, καθώς έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την ανάρρωσή της, αλλά και στην προστασία της οικογένειάς της.

Η ίδια φαίνεται να υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας. Παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να παραμείνει δυνατή και θαρραλέα για χάρη των παιδιών της.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κέιτ Μίντλετον έχει αρχίσει να βγαίνει από το σπίτι με την οικογένειά της.

Παράλληλα με τις θεραπείες της, πραγματοποιεί κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά υπό αυστηρή μυστικότητα. Το παλάτι ανησυχεί ιδιαίτερα για το θέμα της ιδιωτικότητας κατά τις εξόδους της, καθώς δεν επιθυμεί να διαρρεύσουν ακατάλληλες φωτογραφίες της.

Εν τω μεταξύ, το Παλάτι του Κένσινγκτον διευκρίνισε ότι, αν και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες εξόδους, εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο και χώρο για την ανάρρωσή της.

Τα δώρα και οι «ευχετήριες κάρτες»

Ταυτόχρονα, το παλάτι έχει πλημμυρίσει από “δεκάδες χιλιάδες” κάρτες και δώρα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο όγκος της αλληλογραφίας είναι τόσο μεγάλος που το προσωπικό δυσκολεύεται να ανταποκριθεί, καθώς επιθυμούν να απαντήσουν σε όλους. Αν και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας διαθέτουν το δικό τους ιδιωτικό γραφείο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ελέγχονται από το βασιλικό ταχυδρομείο.

Η αποκάλυψη του καρκίνου

Η Κέιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις αρχές του έτους για μια σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παρέμεινε στην κλινική του Λονδίνου για δύο εβδομάδες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Τον Μάρτιο, μετά από μια περίοδο έντονων εικασιών σχετικά με την υγεία της, επιβεβαίωσε ότι, αν και αρχικά η κατάστασή της δεν είχε θεωρηθεί καρκινική, αργότερα οι γιατροί ανακάλυψαν την ύπαρξη καρκίνου.

Κλαίει όλη η Αγγλία για την Κέιτ Μίντλετον: Κρύβεται για να μην δουν τα παιδιά της τα σημάδια της, η μάχη δυσκολεύει

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι δεν θα κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρει το νεότερο ρεπορτάζ του Radar Online, που επικαλείται ανώνυμες πηγές του Παλατιού, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας, αλλά προσπαθεί να είναι δυνατή και θαρραλέα μπροστά στα παιδιά της, καθώς δεν θέλει να φοβούνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες “η Κέιτ Μίντλετον καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρύψει τις ενοχλήσεις που νιώθει, ιδιαίτερα από τα παιδιά. Δυστυχώς, όμως, γίνεται όλο και πιο δύσκολο”. Μιλώντας στο Radar Online, πηγή από το Μπάκιγχαμ περιέγραψε ότι “η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει τις θεραπείες σαν πολεμίστρια, αφιερώνοντας όλο το χρόνο που χρειάζεται για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει”.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον έχει στο πλευρό της όλη την βασιλική οικογένεια που την στηρίζει, αλλά και όλο το προσωπικό που την φροντίζει και την περιποιείται.

Όπως επισημαίνουν τα βρετανικά μέσα, πραγματοποιεί συνήθως τις χημειοθεραπείες με την συνοδεία της μητέρας της, η οποία δεν φεύγει από το πλευρό της, ενώ τόσο η μητέρα της, Κάρολ, όσο και ο πατέρας της, Μάικλ, έχουν αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας των τριών παιδιών της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Ωστόσο, αυτός που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι των ευθυνών είναι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί, τόσο για τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος παλεύει, επίσης, με τον καρκίνο, όσο και την σύζυγό του.

Μάλιστα, η πηγή που έδωσε συνέντευξη στο Radar Online, σημείωσε ότι ο Ουίλιαμ σκέφτεται συχνά τι σημαίνει να χάνεις την μητέρα σου σε μία τόσο τρυφερή ηλικία, μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

“Προσπαθεί να είναι ο βράχος της, ενώ φροντίζει τα παιδιά και συνεχίζει να εκτελεί επίσημα καθήκοντα. Αυτή είναι μια αχαρτογράφητη περιοχή και για τους δυο του”, κατέληξε η πηγή της βασιλικής οικογένειας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: