«Έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας»: Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ, μοιάζει με 35 και αποκαλύπτει τα μυστικά της νεότητάς της

May 30, 2024

«Έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας»: Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ, μοιάζει με 35 και αποκαλύπτει τα μυστικά της νεότητάς της


Διαφ.

Η Βέρα Γουάνγκ μπορεί να είναι 74 ετών, αλλά δε γερνάει ποτέ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε πρόσφατα στο instagram.

Ειδικότερα, η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικά στιγμιότυπα από τα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προχθές Δευτέρα.

Αγέραστη η Βέρα Γουάνγκ

Αγέραστη η Βέρα Γουανγκ

Η Βέρα Γουάνγκ έχει το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον

Η σχεδιάστρια νυφικών φορούσε ένα απλό λευκό ολόσωμο μαγιό, με τετράγωνο ντεκολτέ και πόζαρε μπροστά από μια εντυπωσιακή πισίνα.

«Ο χρόνος υποκλίνεται μπροστά σου και σταματά να κινείται», «Αιώνια νεότητα. Πρέπει να έχεις το σύνδρομο Benjamin Button», «Μεγαλώνεις αντίστροφα», «Μάθε μου τους τρόπους σου V!», είναι ορισμένα από τα σχόλια των ακολούθων της.

Τα μυστικά νεότητας της Βέρας Γουάνγκ

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι λατρεύει τα McDonald’s, τα ντόνατς και τη βότκα, τον Οκτώβριο του 2023 εξομολογήθηκε στο Page Six Style ότι «Τρώω McDonald’s, οπωσδήποτε», ενώ το 2020, είχε εκμυστηρευτεί στο Instagram ότι τα μυστικά της νεότητάς της είναι «δουλειά, ύπνος, ένα κοκτέιλ βότκα, όχι πολύ ήλιος».

Πανέμορφη κυρία 74 ετών είναι ίδια με τις 40 χρόνια μικρότερες κόρες της & όλοι τις μπερδεύουν για αδερφές της

Η ανάρτηση της σχεδιάστριας μόδας Βέρα Γουάνγκ για τη χριστουγεννιάτικη δεξίωση που διοργάνωσε προκάλεσε πολλά σχόλια, καθώς φαίνεται όπως παρατήρησαν και οι φανς η  74χρονη είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τις κόρες της, που είναι κατά 40 χρόνια νεότερές της.

Βέρα Γουάνγκ: Στα 74 της είναι ίδια με τις 40 χρόνια μικρότερες κόρες της

Η 74χρονη Γουάνγκ έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών «Εγώ και τα κορίτσια μου» και φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της, Σεσίλια και Ζοσεφίν. Στις φωτογραφίες ποζάρουν με φορέματα ίδιου χρώματος.”

Όπως είναι φυσικό τόσο η ίδια η Γουάνγκ όσο και οι κόρες της φόρεσαν δημιουργίες της 74χρονης σχεδιάστριας μόδας.

Δια χειρός Βέρα Γουάνγκ ήταν και τα κοσμήματα που φόρεσαν μητέρα και κόρες, από τη σειρά Vera Wang Love.

«Είσαι απίστευτη» έγραψε ένας από τους σχολιαστές. «Αντί για μητέρα και κόρες είστε σαν τρεις πανέμορφες αδερφές» σχολίασε κάποιος άλλος. «Τι όμορφη οικογένεια» έγραψε ένας τρίτος, «οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη είναι φανταστικοί» επαίνεσε μητέρα και κόρες ένας τέταρτος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: