Έτσι φωνάζει τον Σλούκα, η γυναίκα του: Όλοι μιλάνε για την ανάρτηση της… Barbie Μαρίας και τις 2 λέξεις που έγραψε

May 30, 2024

Έτσι φωνάζει τον Σλούκα, η γυναίκα του: Όλοι μιλάνε για την ανάρτηση της… Barbie Μαρίας και τις 2 λέξεις που έγραψε


Διαφ.

Μια τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της, Κώστα Σλούκα έκανε την Τρίτη 28/5 η Μαρία Δαρσινού, δυο μέρες μετά την κατάκτηση του Final Four έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σύζυγός του, που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια σειρά φωτογραφιών του Κώστα Σλούκα και έγραψε, «Αστέρι μου!!!! You deserve it all».

Το ζευγάρι επισφράγισε την σχέση του τον Ιούνιο του 2021 με έναν πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, την μικρή Βαλέρια.

Στις 14 Ιανουαρίου 2023, ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη σε μια λαμπερή τελετή.

Όπως είχε απαντήσει η Μαρία Δαρσινού σε μία από τις ερωτήσεις, που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram…με τον Κώστα Σλούκα γνωρίστηκαν όταν ήταν μόλις 21 ετών μέσα από κοινές παρέες.

Κώστας Σλούκας: «Παναθηναϊκός και Ρεάλ είναι οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη»

Ο Κώστας Σλούκας έχει βρεθεί 11 φορές σε Final Four της Euroleague, ωστόσο το φετινό με τον Παναθηναϊκό είναι το πιο ξεχωριστό της καριέρας του.

Μιλώντας στο Eurohoops.net, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι το φετινό Final Four είναι το πιο ξεχωριστό της καριέρας του.

Ο Κώστας Σλούκας θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο και ονειρεύεται να οδηγεί τους πράσινους στο έβδομο αστέρι τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: