Ολυμπιακός – Φιορεντίνα 1-0: Οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν το Conference και τρέλαναν όλη την Ευρώπη

May 30, 2024
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference και προκάλεσε αναστάτωση σε ολόκληρη την Ευρώπη με τη νίκη επί της Φιορεντίνας με σκορ 1-0.

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα 1-0: Οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν το Conference και τρέλαναν όλη την Ευρώπη


Διαφ.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης καθώς επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League που διεξήχθη στην OPAP Arena και έσπασε καρδιές. Ο Ελ Κααμπί πέτυχε το “χρυσό γκολ” στο 116′ και έστειλε στα ουράνια τους 20.000 φίλους των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους εκατομμύρια ανά την Ελλάδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο Θρύλος να σηκώσει… το ευρωπαϊκό, λέει ένα από τα πλέον γνωστά συνθήματα της ερυθρόλευκης κερκίδας και πλέον τα κατάφερε και το σήκωσε καθώς ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Τετάρτης μετά το 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League που διεξήχθη στην OPAP Arena έκανε πράξη το όνειρο εκατομμυρίων φίλων των ερυθρολεύκων.

Ο Ελ Κααμπί, όπως σε όλη την φετινή πορεία του Ολυμπιακού, έτσι και στον τελικό με τους Ιταλούς ήταν ο ήρωας της ομάδας του Μεντιλίμπαρ καθώς πέτυχε “χρυσό γκολ” στο 116′, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, και έστειλε στα ουράνια τους 20.000 φίλους των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους εκατομμύρια ανά την Ελλάδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο.

Άρθρο από : sport24.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: