Οι διάσημοι Ολυμπιακοί που βρέθηκαν στις κερκίδες για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα

May 30, 2024
Οι διάσημοι Ολυμπιακοί που παρευρέθηκαν στις κερκίδες για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα.

Οι διάσημοι Ολυμπιακοί που βρέθηκαν στις κερκίδες για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα


Διαφ.

Διάσημοι Έλληνες έσπευσαν στο Opap Arena, σήμερα, Τετάρτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Conference League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ειδικότερα, το γήπεδο της ΑΕΚ έχει βουλιάξει με φιλάθλους των ερυθρόλευκών, μεταξύ των οποίων και πολλοί celebrities, που θέλησαν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα.

Στις κερκίδες της Opap Arena, βρέθηκαν ο Θάνος Πλεύρη, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κώστας Σόμμερ, ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλενα Τσαβαλιά, η Νόνη Δούνια, η Σάσα Σταμάτη, ο Snik, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι αναρτήσεις των διάσημων Ελλήνων από το γήπεδο

Διάσημοι

width=809

width=970

width=788

width=788

width=828

width=788

Οι διάσημοι Έλληνες που εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό

width=1050

Διάσημοι

width=788

Γιορτή της Μητέρας: 8 διάσημοι Έλληνες μας συστήνουν τη μαμά τους, δεν τις είχαμε δει ποτέ ξανά σε φωτογραφία

Δημοφιλείς ηθοποιοί, τους οποίους απολαμβάνουμε να βλέπουμε σε θεατρικές σκηνές και τηλεοπτικές σειρές, παρουσιάζουν τις μητέρες τους. Στη διάρκεια της Γιορτής της Μητέρας, αυτοί οι ηθοποιοί αναδεικνύουν την πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή τους, τη μητέρα τους, εξιστορώντας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν μαζί της μέσω των δηλώσεων τους στις συνεντεύξεις.

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα με τη μητέρα της Ελένη διατηρούν μια όμορη σχέση και ο φωτογραφικός φακός, κατά καιρούς, έχει εντοπίσει τις δύο γυναίκες σε κοινές τους εξόδους. Η ηθοποιός έχει μεγαλώσει στη Γλυφάδα, έχει μια μικρότερη αδερφή τη Μαρία και όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της στο : Μεγάλωσα στη Γλυφάδα. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Ο πατέρας μου ήταν τελωνειακός και η μητέρα μου δούλεψε για κάποια χρόνια ρεσεψιονίστ σε ένα ξενοδοχείο. Έχω λίγες αναμνήσεις, δεν έχω πολύ ισχυρή μνήμη. Σε γενικές γραμμές καλά ήταν. Λόγω Γλυφάδας, οι αναμνήσεις μου έχουν πάντα λίγο από θάλασσα, ήλιο, φως, λες κι έχω μεγαλώσει στο Lοs Angeles. Το θέατρο μπήκε στην ζωή μου περίεργα και απότομα.

Η ηθοποιός αν και δεν είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social έχει αναρτήσει φωτογραφίες με την αγαπημένη της μαμά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πριν δύο μήνες, ανήμερα στη Γιορτή της Γυναίκας, ανέβασε φωτογραφία με τη μαμά της γράφοντας της Χρόνια πολλά στις γυναίκες της ζωής μου, τη μαμά και την αδερφή μου.

width=1070
binary comment

width=1080

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σε πολλές θεατρικές πρεμιέρες και σημαντικά γεγονότα της ζωής του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει δίπλα του τη μητέρα του, Ρένα. Ο ίδιος είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του πως από τις αγαπημένες του παιδικές αναμνήσεις ήταν τα καλοκαίρια με τους γονείς του να κάνουν βόλτες με το καϊκι τους. Τα δικά μου καλοκαίρια με τους γονείς μου, όταν ήμουν παιδί, είχαν μια αίσθηση ελαφρότητας και γαλήνης. Είχε κι ο μπαμπάς μου μια βάρκα και πηγαίναμε όλοι μαζί, με τη μαμά και την αδελφή μου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, παλαιότερα, είχε μοιραστεί στα social μια φωτογραφία με τη μητέρα και την αδερφή του αποκαλύπτοντας πως έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια, στις 11 Ιουνίου, και είχε εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τις γυναίκες της ζωής του.

width=1080

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μεγάλωσε σε μια γυναικοκρατούμενη οικογένεια, όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Bovary. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, έχω μια μεγαλύτερη αδερφή, ωστόσο πάντα ένιωθα ότι ανήκω σε μια μεγαλύτερη οικογένεια – η μητέρα μου είναι τόσο δεμένη με τις αδερφές της που με τα ξαδέρφια μου μεγαλώσαμε σαν αδέρφια και εγώ σαν να έχω πέντε μαμάδες: τη δική μου, τις αδερφές της και τη γιαγιά μου.

Η μητέρα της ηθοποιού ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάθε φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα παρακολουθεί την κόρη της στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει. Η ίδια είχε αναφέρει για τους γονείς της: Με παρακολουθούν στις σειρές που παίζω, όταν έρχονται στην Αθήνα με βλέπουν στο θέατρο και είναι οι πιο αυστηροί κριτές.

width=1080

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιόλογου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social και πολλές φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τη μαμά της, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και πάντα φροντίζουν να περνάνε χρόνο μαζί.

Μάλιστα, η ηθοποιός, που φέτος θα παίξει σε παράσταση στην Επίδαυρο, έχει εκφραστεί δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα της, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξη της στο Bovary είχε αποκαλύψει πως αγάπησε το θέατρο λόγω των γονιών της. Η οικογένειά μου δεν είχε καμία σχέση με την χώρο, αλλά ήταν εξαιρετικά φιλότεχνη. Η μαμά μου θεωρούσε το θέατρο παιδεία, και πολύ καλά έκανε. Με πήγαινε Εθνικό, Βογιατζή, Επίδαυρο, βλέπαμε τα πάντα. Ο μπαμπάς μου είχε αναλάβει το κομμάτι της όπερας, Λυρική Σκηνή, μπαλέτο. Ημουν ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα την τέχνη. Δημόσιος υπάλληλος ήταν ο μπαμπάς μου και νηπιαγωγός η μαμά μου. Η μαμά μου έκανε το εξής καταπληκτικό: Είχε μπει στη Σχολή όταν ήταν νέα, μετά παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, εμένα και τον αδελφό μου, και στα σαράντα της αποφάσισε να τελειώσει τη σχολή και να δουλέψει. Είναι ένας άνθρωπος μέσα στην αισιοδοξία. Νομίζω ότι είναι το πιο θετικό άτομο που γνωρίζω. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη και προσφορά από τους γονείς μου.

width=1080width=1080

Έλλη Τρίγγου

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η Έλλη Τρίγγου, που φέτος εντυπωσίασε ως Θεοφανώ, στη τηλεοπτική σειρά Η Μάγισσα, συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι δυο γυναίκες επέλεξαν να πάνε στη θεατρική παράσταση Γέρμα που πρωταγωνιστούσε η Μαρία Κίτσου, με την οποία η Έλλη Τρίγγου συμπρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχέση με τη μητέρα της: Έφυγα από την Πάτρα 2 ετών, οι γονείς μου χώρισαν και ήρθα με τη μητέρα μου στην Αθήνα, αν και κάποια στιγμή στην εφηβεία επέστρεψα στην Πάτρα. Υπήρχε πολλή αγάπη με τη μητέρα μου, εκείνη δούλευε, εγώ ήμουν σε όλα εντάξει, άλλα υπήρχε και αυστηρότητα, δεν είχε αστεία. Επέστρεψα στην Πάτρα στα 14, μου είπε η μητέρα μου “Πήγαινε να δει κι ο μπαμπάς σου τη γλύκα”. Ήμουν έξαλλη ως έφηβη, οι γονείς μου είναι ήρωες. Θυμάμαι είχα πει στον μπαμπά, ότι ήμουν στη μαμά και στη μητέρα μου, ότι ήμουν στον πάτερα μου, με ανακάλυψαν, εγώ ήμουν κάπου άλλου και ζούσα τη ζωή μου.

width=1080

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του μιας και έχει μεγαλώσει μαζί της. Όταν χώρισαν οι γονείς του εκείνος έμεινε με τη μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδερφός του με τον πατέρα τους.

Μάλιστα, ο ηθοποιός όταν έγινε μπαμπάς έδωσε στην κόρη του το όνομα Ευαγγελία που είναι της μητέρας τους. Πριν λίγους μήνες που οι δύο γυναίκες της ζωής του, είχαν την ονομαστική τους εορτή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε στα social ένα τρυφερό βίντεο με τη μαμά και την κόρη του για να τους ευχηθεί δημόσια.

width=1080

Κατερίνα Λέχου

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την Κατερίνα Λέχου με τους γονείς της σε πρεμιέρα στο θέατρο. Όπως είχε εξομολογηθεί, η ηθοποιός, έχει πολλά χαρακτηριστικά της μητέρας της παρόλο που δεν θέλει να της μοιάσει ιδιαίτερα εξηγώντας αναλυτικά το γιατί. Δε θα ήθελα καθόλου να μοιάζω στη μαμά μου ως χαρακτήρας. Έχω πάρα πολλά στοιχεία της μαμάς μου δυστυχώς. Λέω δυστυχώς γιατί δεν είναι μια πολύ ευτυχισμένη γυναίκα. Είναι λίγο καταθλιπτικιά. Εγώ δεν είμαι γιατί κάνω τις σωστές ενέργειες. Η φύση της είναι λίγο βαριά. Δεν έχει χιούμορ… Εγώ τα καλλιεργώ. Βλέποντας τους γονείς σου, μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου. Βλέποντας τους γονείς σου, έχεις έναν καθρέφτη, ξέρεις ακριβώς τι να αποφύγεις, τι να δουλέψεις. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα όπως τα κάνει η μαμά μου αλλά όταν αντιλαμβάνομαι ότι περνάω το όριο λέω, ¨ώπα”

width=1080

Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι πολύ δεμένη με τη μητέρα της και ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει μαζί σε θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός.

Η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξη της: Έχουμε μια υπέροχη σχέση, είναι μια δυνατή γυναίκα και παράλληλα ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, είχε δηλώσει η ηθοποιός για τη μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξή της, συμπληρώνοντας: Τη θαυμάζω, είναι μια κλασική μαμά που φροντίζει πολύ το σπίτι και νοιάζεται για μένα και τον αδερφό μου, τον Γιάννη.

width=1080


Πηγή

Διαβάστε επίσης: