Ροσέλα Πετρίλο: Η καλλονή δημοσιογράφος της Φιορεντίνα που έκανε όλη την OPAP Arena να μιλάει για την ομορφιά της

May 30, 2024
Η Ροσέλα Πετρίλο είναι η όμορφη δημοσιογράφος της Φιορεντίνα που έκανε όλους να μιλούν για την εκπληκτική της εμφάνιση στην OPAP Arena.

Ροσέλα Πετρίλο: Η καλλονή δημοσιογράφος της Φιορεντίνα που έκανε όλη την OPAP Arena να μιλάει για την ομορφιά της


Διαφ.

Η 27χρονη δημοσιογράφος της Φιορεντίνα κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, στο γήπεδο της OPAP Arena, στον τελικό του Europa Conference League, σήμερα, Τετάρτη, το βράδυ, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ειδικότερα, η Ροσέλα Πετρίλο, όπως ονομάζεται,  έκλεψε την παράσταση, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ματς.

Η καλλονή προσλήφθηκε από τον σύλλογο, πριν από μία τριετία, για να γίνει το πρόσωπο της Φιορεντίνα στα social media και βίντεο, είχε γίνει viral, το Φεβρουάριο του 2022, κατά την παρουσίαση του Αρθούρ Καμπράλ, ο οποίος είχε εντυπωσιαστεί μαζί της.

Η

Η Ιταλίδα ρεπόρτερ ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτιδα το 2017, στο Radio Blu, από το Πράτο, μια πόλη κοντά στη Φλωρεντία, στην καρδιά της Τοσκάνης, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο.

Αρχικά, ήταν παρουσιάστρια στο τοπικό κανάλι RTV38 της Φλωρεντίας, όπου έκανε ήδη ρεπορτάζ για τη Φιορεντίνα, καθώς και σε ιστοσελίδες και τον Ιανουάριο του 2021, η ομάδα προχώρησε στην πρόσληψή της, θέλοντας να ξεκινήσει μία νέα εποχή στην επικοινωνία, ενώ είναι και επικεφαλής στην οργάνωση των συνεντεύξεων Τύπου του συλλόγου.

Η 27χρονη δημοσιογράφος δεν περνάει απαρατήρητη

Τρέμουν Κοσιώνη, Ζαχαρέα, Τζίμα: Στο Mega η δημοσιογράφος που έχουν αγαπήσει όλοι οι Έλληνες και την έκαναν viral

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αναστασίας Γιάμαλη και του Mega έχουν προχωρήσει σημαντικά και είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν σε επίσημη συμφωνία.

Αλλαγές στο Mega και Νέες Προσθήκες

Το Mega βρίσκεται σε φάση ανανέωσης, με αλλαγές τόσο στις εκπομπές όσο και στα πρόσωπα. Η προσθήκη της Αναστασίας Γιάμαλη στο δυναμικό του καναλιού αποτελεί μέρος αυτών των αλλαγών.

width=1280

Νέα Εκπομπή στην Μεσημεριανο-Απογευματινή Ζώνη

Οι συζητήσεις αφορούν μια νέα εκπομπή στην μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Εάν οι διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν επιτυχώς, η Αναστασία Γιάμαλη θα αναλάβει την εκπομπή μετά τις 16:00, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Κώστα Τσουρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Mega παραμένουν όλα ρευστά αυτή τη στιγμή. Μέχρι να διαμορφωθεί ο τελικός προγραμματισμός, μπορεί να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανατροπές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: