Πάνος Μουζουράκης: «Κάναμε ονοματοδοσία», το 2πλο όνομα της κόρης του και επική πρόταση γάμου που.. δεν πήγε καλά

May 30, 2024

Πάνος Μουζουράκης: «Κάναμε ονοματοδοσία», το 2πλο όνομα της κόρης του και επική πρόταση γάμου που.. δεν πήγε καλά


Διαφ.

Το περασμένο βράδυ, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου μίλησε για τον ερχομό της κόρης του στη ζωή του και τις αλλαγές που έφερε, τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη, την γνωριμία τους αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε. Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όμως, δεν δίστασε να εκφράσει στον τραγουδιστή το παράπονο του.

Τα όσα ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης:

Σχετικά με το όνομα της κόρης του και το ενδεχόμενο κάποιας βάφτισης, ο Πάνος Μουζουράκης ξεκαθαρίζει: «Ονοματοδοσία έχει γίνει. Θα την πούμε Ευαγγελία – Ελένη, η βάπτιση δεν έχει γίνει ακόμη».

Εν συνεχεία, για τις αλλαγές στη ζωή του εξομολογείται: «Τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες. Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που αν ξεφεύγω μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ».

Η επική, γεμάτη δράση, πρόταση γάμου:

Για την σύντροφο του, Μαριλού Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει: «Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί.»

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εγώ της είχα πει της Μαριλούς ότι είναι έγκυος, το υποψιαζόταν βέβαια! Αν και πολύ νωρίς το είχαμε συζητήσει. Ήταν Πρωτοχρονιά, είχαμε πάει με μια φίλη της για φαγητό και όπως βγαίνουμε απέξω, λέει “ας κάνουμε ένα βιντέακι για το τέλος της χρονιάς” και λέω “α, εύχομαι να είσαι ήδη εδώ μέσα”. Και δύο μέρες μετά βγήκε το τεστ θετικό».

Το παράπονο του Γ. Αρναούτογλου:

Ο Γρηγόρης ανέφερε: « Ο Γιάννης από την μπάντα δεν ήρθε στον γάμο σου να παίξει μουσική και ο φίλος σου ο Γρηγόρης, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά, δεν ήρθε στον γάμο σου γιατί δεν τον κάλεσες. Μήπως λοιπόν ο Γιάννης δεν ήρθε να παίξει γιατί δεν κάλεσες τον φίλο σου, τον Γρηγόρη; Και ρωτάω, ήταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο;»

Με τον Πάνο να απαντά: «500 στενοί φίλοι. Αλλά μήπως επειδή παρεξηγήθηκες, έβαλες άλλους να με πάρουν να με καλέσουν στην εκπομπή σου και δεν με πήρες τηλέφωνο εσύ ο ίδιος φίλε;».

Και του απάντησε ο Γρηγόρης: «Θα σου πω την αλήθεια, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια στο λέω, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια. Ενώ χάρηκα πολύ που σε είδα ευτυχισμένο, ξέρω ότι θα έπρεπε να καλέσεις πολύ κόσμο, αλλά εγώ λέω «με τον Πάνο, ρε παιδάκι μου… γιατί ρε Πάνο;». Δηλαδή μου έμεινε παράπονο. Κι έτσι είπα στον Γιάννη, «μην κάνετε καμιά μ@@@@@α και πάτε στον γάμο του». Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκδίκηση μετράει.»

Και ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Αφού το ανέφερες, να ζητήσω και από τον Κωνσταντίνο Ρήγο συγνώμη γιατί ούτε τον Κωνσταντίνο κάλεσα στον γάμο. Ξέρεις, από ένα σημείο και μετά δεν ελέγχεις εσύ τους καλεσμένους και είναι πιο γυναικεία δουλειά αυτή».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Το πιο γλυκό που υπάρχει: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους ο Πάνος Μουζουράκης & η Μαριλού Κοζάρη

Το 2023 αποτελεί αναμφίβολα μία πολύ επεισοδιακή χρονιά για τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κόζαρη. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, το ζευγάρι ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Ειδικότερα, τον Σεπτέμβριο, η Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Μαριλού Κόζαρη

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει: «Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο και δεν το περίμενα. Επειδή πιστεύω, όχι μόνο στον Θεό, και στον Άγιο Βασίλη, και στο “ζήτα και θα σου δοθεί”, εμένα μου ήρθε αργότερα από τη στιγμή που το ζήτησα γιατί έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έχουν συμβεί πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του τραγουδιστή:

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, το 2024 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έχουν προγραμματίσει την τελετή βάπτισης της μικρής τους. Το ζευγάρι έχει κατασταλάξει στα επικρατέστερα ονόματα. Τα ονόματα λοιπόν που προκύπτουν, προέρχονται από τον πατέρα του τραγουδιστή, τον Ευάγγελο Μουζουράκη που πλέον δεν βρίσκεται στην ζωή και του είχε μεγάλη αδυναμία και το όνομα Ελένη που είναι της μητέρας του.

Κοινή επιθυμία του ζευγαριού είναι η κόρη τους να ακούει σε αυτά τα δύο ονόματα που θα την συνδέουν με δύο αγαπημένους ανθρώπους. Αφού λοιπόν τα ονόματα έχουν παρθεί η βάπτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024.
Μαριλού Κόζαρη
«Η ονοματοδοσία στην κόρη μας έχει γίνει ήδη. Η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο, λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί» δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Μουζουράκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: