«Γεια σου αγάπη μου όμορφη»: «Κόκαλο» η Ανδρομάχη, η αμήχανη στιγμή που η Σκορδά μιλά… στην κοιλιά της

May 31, 2024

«Γεια σου αγάπη μου όμορφη»: «Κόκαλο» η Ανδρομάχη, η αμήχανη στιγμή που η Σκορδά μιλά… στην κοιλιά της


Διαφ.

Η εγκυμονούσα Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time και η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε βλέποντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας.

«Εγώ δεν θέλω ούτε να σε πιάσω!» της είπε και αποκάλυψε ότι ο μπέμπης κλώτσαγε.

Η Ανδρομάχη μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη: «Είχαμε φιλική σχέση πάρα πολλά χρόνια. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο και απορώ πώς δεν ήταν. Δεν τον έβλεπα καν, ήταν φίλος μου. Δεν τον έβλεπα σαν άνδρα. Λέγαμε για τα προσωπικά μας. Ήξερα τα πάντα και εκείνος για μένα. Δεν ξέρω πως έγινε και ήρθε αυτό το μαγικό timing. Απορώ… Του λέω πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Είχαμε χημεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειες του πέρσι τον Μάρτιο, εγώ τον έβλεπα ακόμη ως φίλο. Δύσκολη μετάβαση. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του πέρσι και έγινε. Άρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ και έγινε ερωτική. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πως δεν υπήρχε σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι».

Και σε άλλο σημείο είπε πως έμαθε με τον σύντροφό της ότι είναι έγκυος: «Μάθαμε μαζί πως είμαι έγκυος. Θέλαμε να κάνουμε πολύ ένα παιδί. Ήμασταν σε έναν ζωολογικό κήπο με την παρέα μας στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου. Εγώ ήμουν κουρασμένη. Τρελαθήκαμε. Ο Γιώργος με τα μωρά έχει τρέλα.

Είναι αγοράκι, εγώ το ήξερα, γιατί του ξέφυγε του γιατρού. Του είπα να μην μου το πει και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι”. Για τον Γιώργο ήταν έκπληξη, δεν το ήξερε. Εννοείται πως είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι καλύτερο στη ζωή μου ποτέ, από όλες τις απόψεις. Έχω κάνει τις σχέσεις μου, έχω γνωρίσει ανθρώπους… Βλέπω γύρω μου πράγματα και τι συμβαίνει και εκτιμώ το καλό και το σημαντικό»

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Έτσι έμαθαν ότι είναι έγκυος, το φύλο του μωρού, το όνομα, οι 2 νονοί και ο γάμος

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Χθες, στις 16 Μαΐου, η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Γιώργος Λιβάνης, πανευτυχής, μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” για το χαρμόσυνο γεγονός. Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι η σύντροφός του βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι ήδη γνωρίζει το φύλο του μωρού και έχουν αποφασίσει το όνομα που θα του δώσουν.
Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως: «Ήρθε η στιγμή να γίνει (η ανακοίνωση). Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα με την Ανδρομάχη και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Σίγουρα εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο»!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: