Ίδια με την Χριστίνα Μουστάκα σε ξανθό: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλεξανδρόπουλου έκλεψε όλα τα βλέμματα στην OPAP Arena

May 31, 2024

Ίδια με την Χριστίνα Μουστάκα σε ξανθό: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλεξανδρόπουλου έκλεψε όλα τα βλέμματα στην OPAP Arena


Διαφ.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος το καλοκαίρι αποτέλεσε ένα από τα πιο… δυνατά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό στον οποίο «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά.

Ο Αλεξανδρόπουλος επέστρεψε στα τελευταία παιχνίδια στις αποστολές, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και πλέον είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στο Λιμάνι, καθώς ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται και έχει ρήτρα στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός άσος πάντως δεν θέλει να φύγει, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πλευρά της αγαπημένης του Πέμη Σαταράκη, η οποία βρέθηκε στην OPAP Arena και γιόρτασε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

“Αριστερός”, τρελαμένος Ολυμπιακός έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον Κασσελάκη στο γκολ και του είπε: «Θα γίνεις πρωθυπουργός!»

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρευρέθηκε στην OPAP Arena και βίωσε την κατάκτηση του Conference League ζωντανά, από τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις εξέδρες της OPAP Arena για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνας.

Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Κασσελάκης πανηγύρισε με ενθουσιασμό τον θρίαμβο του Ολυμπιακού. Αργότερα, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, αποτυπώνοντας τη χθεσινή βραδιά της 29ης Μαΐου.

Κατά τη στιγμή που ο Ελ Καμπί σημείωσε το «χρυσό» γκολ, που κατοχείρωσε το αποτέλεσμα, ένας ενθουσιώδης υποστηρικτής του Ολυμπιακού, καθήμενος πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη, τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα από τον ενθουσιασμό του και του φώναξε: «Θα γίνεις πρωθυπουργός!».

Μετά το γκολ, οι παρευρισκόμενοι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη του φώναζαν: «Είσαι γουρλής!». Παρόμοια σχόλια έλαβε και από τους ακολούθους του κάτω από την ανάρτηση του βίντεο.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης:

@skasselakisΟ τελικός όπως τον έζησα. Όταν αγωνίζεται η Ελλάδα, όλοι μια γροθιά! ????????????????♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ο Κασσελάκης “τα έσπασε” σε σουίτα στον Αργυρού αγκαλιά με τον Τάιλερ, η κίνηση του, που τράβηξε όλα τα “βλέμματα”

Χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε πρεμιέρα στο κέντρο διασκέδασης Fantasia στην Αθήνα, και ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διασκέδασε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, σε μια σουίτα του γνωστού νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή, απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης φιλοξένησε τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα στο κέντρο διασκέδασης Fantasia στο οποίο και κάνει δημόσιες σχέσεις.

Μετά την παύση των εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, ο Αργυρός επέστρεψε δυναμικά στην παραλιακή για μια σειρά συγκεκριμένων εμφανίσεων και όπως αναμενόταν, τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Το κέντρο ήταν γεμάτο μέχρι την τελευταία θέση, ενώ υπήρχε μεγάλη ανταγωνιστική πίεση για τις καλύτερες θέσεις στα τραπέζια, που είχαν ήδη κλείσει εδώ και μέρες.

Με τη συνεργασία της Λένας Ζευγαρά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε μία λαμπρή πρεμιέρα, καθώς οι θαυμαστές του αντέδρασαν με ενθουσιασμό. Τα λουλούδια έπεφταν σαν χαλάζι, ιδίως κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του προγράμματός του, καθώς ερμήνευε και γνωστές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: