Ίχνος κυτταρίτιδας, κοιλιακοί πέτρα, κορμί 25αρας: Η Κατερίνα Λάσπα με μαγιό στα 50 της είναι… όνειρο

June 1, 2024

Ίχνος κυτταρίτιδας, κοιλιακοί πέτρα, κορμί 25αρας: Η Κατερίνα Λάσπα με μαγιό στα 50 της είναι… όνειρο


Διαφ.

Η Κατερίνα Λάσπα, μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στις δύο κόρες που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το 1997 ως παρουσιάστρια του καιρού, σε τοπικό κανάλι της Καλαμαριάς, ενώ αργότερα ακολούθησαν δελτία ειδήσεων και βραδινά talk shows στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησαν εκπομπές σε μεγάλα αθηναϊκά κανάλια, αλλά η τηλεοπτική της καριέρα έκλεισε το 2006, στο ΡΙΚ της Κύπρου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε, παραδέχτηκε πως η τηλεόραση της λείπει.

Η Κατερίνα Λάσπα διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί

Σήμερα, η 46χρονη παρουσιάστρια διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, αποτέλεσμα σωστής διατροφής και σκληρής γυμναστικής.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαίνεται η εντατική και πολλές φορές σκληρή γυμναστική με βαράκια που κάνει, αλλά και τα extreme sports, στο καλογυμνασμένο μυώδες κορμί της.

Προτεραιότητα της Κατερίνας Λάσπα οι δύο κόρες της

Η Κατερίνα Λάσπα έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, την 11χρονη Σάρα, με την οποία έχει απίστευτη ομοιότητα και την 7χρονη Ανδριανή (Άντρια όπως τη φωνάζουν).

Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις κόρες της και προσπαθεί να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί τους και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο instagram.

Κατερίνα Λάσπα για Ελένη Μενεγάκη: «Σοκαριστικό αυτό που της συνέβη, αλλα πρόβλημά της, δεν θα το λύσω εγώ»

Η είδηση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έγινε γνωστή, με την παρουσιάστρια και το κανάλι να λήγουν τη συνεργασία τους από τον επόμενο χρόνο. Και είναι σίγουρα μια είδηση που απασχολεί αρκετά και έντονα την ελληνική showbiz καθώς και το μέλλον της. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Κατερίνα Λάσπα σε έξοδό της και της ζήτησαν να σχολιάσει το θέμα.

Κατερίνα Λάσπα: Η αντίδρασή της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Αρχικά δήλωσε για τον εαυτό της και τα προσωπικά της«Έχουν συμβεί στενάχωρα γεγονότα στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν είναι κάτι προς συζήτηση. Γενικά στην προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δημιουργική, χαρούμενη, ξεκλέβω λίγο χρόνο και για εμένα, για ταξίδια. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη αλλά δεν υπάρχει αυτή την περίοδο. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι τώρα λίγο μεγαλοκοπέλα, ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε ηρεμία, χαρά και να πουλάμε και λίγο τρέλα»

Ενώ στη συνέχεια πληροφορήθηκε και για την αποχώρησή της Ελένης και πως το ζήτημα που χάλασε η ανανέωση ήταν το οικονομικό κομμάτι: «Εγώ θα το λύσω αυτό τώρα; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά το Mega ή η κυρία Μενεγάκη;».

Κ. Λάσπα: «Θλιβερό και σοκαριστικό για τη Μενεγάκη που σταματάει, εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: