Παντρεύται άντρα μετά από 30 χρόνια γάμου με γυναίκα: Ο Νίκος Αποστολόπουλος “σπάει” τα ταμπoύ στο ηρωικό Σούλι

June 1, 2024

Παντρεύται άντρα μετά από 30 χρόνια γάμου με γυναίκα: Ο Νίκος Αποστολόπουλος “σπάει” τα ταμπoύ στο ηρωικό Σούλι


Διαφ.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» στη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής. Επιπλέον, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του, καθώς και για την τριακονταετή συμβίωσή του με την πρώην σύζυγό του.

Τα όσα ανέφερε:

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε πως: «θα γίνει σιγά σιγά και ο γάμος κάποια στιγμή. Είχαμε πει για νωρίτερα αλλά μάλλον τελικά θα γίνει αργότερα. Σε λίγο θα πάω στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα και γιατί έχω τα ατελιέ μου εκεί και θα δούμε. Μικρά παιδιά είμαστε, έχουμε χρόνο ακόμα. Δεν μένουμε μαζί, όχι. Τι να μείνουμε μαζί; Μένουμε και σε άλλες χώρες. Η πρόταση γάμου έγινε όταν ταξιδεύαμε και πηγαίναμε προς την Χαβάη. Το άλλο άτομο δεν το ήξερε και μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Στον γάμο μου θα βάλω κάτι πολύ ιδιαίτερο, δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα το μέρος που θα γίνει γιατί ανάλογα θα πάει και το ντύσιμο».

«Θα έχουμε 12 κουμπάρους και 12 κουμπάρες! Θα δούμε και ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο. Παλιά έντυνα τον Έλτον Τζον και θα ήθελα να τραγουδάει αυτός στον γάμο μου, θα μου άρεσε πολύ. Θα τα δούμε όμως όλα. Τον Αργυρό τον αφήνω για τον Κασσελάκη».

«Είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί το ένστικτο του. Με τη γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 30 χρόνια, μου αρέσει η συντροφικότητα. Ίσως δεν μου αρέσει να μένουμε στο ίδιο σπίτι, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έζησαν μια ζωή μαζί και δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι. Η καθημερινότητα φθείρει. Ο έρωτας δεν έχει γένος… ο έρωτας είναι έρωτας» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Αποστολόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξομολογήθηκε πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτεί με το σύζυγό του στην Άρτα ή στο Σούλι.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη. Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες» αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ ανέφερε:

«Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι. Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;».

Ανακοινώθηκε ο γάμος του αιώνα: Παντρεύεται ο Νίκος Αποστολόπουλος τον σύντροφό του, αυτός θα είναι ο κουμπάρος

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σε νέες δηλώσεις του, μίλησε για τον επικείμενο γάμο του, τον οποίο αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο ένας από τους κουμπάρους του, θα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος, ενώ αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε αεροπλάνο.

«Ο Βασίλειος θα είναι ένας από τους κουμπάρους» χωρίς, ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα κάποιου άλλου», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Αποστολόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» είχε περιγράψει την πρόταση γάμου που έκανε στον άντρα με τον οποίο θα παντρευτεί, αλλά και πού σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι.

«Εγώ την έκανα την πρόταση γάμου, εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν σε αεροπλάνο σε πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Πηγαίναμε στη Χαβάη», είχε πει ο σχεδιαστής μόδας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: