Το ‘πε και το ‘κανε: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρίζει σε όλα τα Ελληνόπουλα της 1ης δημοτικού από μια σημαία

June 1, 2024

Το ‘πε και το ‘κανε: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρίζει σε όλα τα Ελληνόπουλα της 1ης δημοτικού από μια σημαία


Διαφ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά μέσω του Ιδρύματος «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος» προς την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας.

Ο εξέχων παράγοντας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πρόκειται να προσφέρει μια μικρή ελληνική σημαία σε κάθε μαθητή της Πρώτης Δημοτικού. Την είδηση αυτή κοινοποίησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπαιδευτικός Νίκος Γαλάνης, γνωστός στο Instagram με το username «vrikestondaskalsou».

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δημοσίευσε ένα Instagram Story, μέσω του οποίου έγινε γνωστή η δωρεά που προετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες αυτής της ενέργειας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κόστος της δωρεάς υπερβαίνει τα 38 χιλιάδες ευρώ και ανέρχεται συγκεκριμένα στο ποσό των 38.354,84 ευρώ.

Επιπλέον, ο εξέχων παράγοντας της «πράσινης» ΚΑΕ προχώρησε σε αναδημοσίευση του Instagram Story που ανήρτησε ο προαναφερθείς χρήστης, επιβεβαιώνοντας πλήρως την ολοκλήρωση αυτής της δωρεάς.

Είναι αδύνατο να υπολογιστεί επακριβώς ο αριθμός των μικρών ελληνικών σημαιών που θα δοθούν, λόγω του πολύ μεγάλου όγκου τους. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για σημαντική ποσότητα σημαιών, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική αξία της συγκεκριμένης δωρεάς.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο στόλος των 16 super cars του που θα ήθελε ο Σουμάχερ – Η κοινή πινακίδα που έχουν όλα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό, έχει αδυναμία και στα πολυτελή αυτοκίνητα, γι’ αυτό έχει μία συλλογή.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα, με τη συλλογή του να απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, κυρίως τη Mercedes.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα

Στη συλλογή αυτοκινήτων του διεθύνοντας συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξεχωρίζουν οι Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων και πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350.

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) διαθέτει supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων, με την McLaren να κατασκευάζει συνολικά 2.157, η ενώ Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης, η συλλογή απαρτίζεται από SUV, πολυτελή σεντάν και «τρελά» supercars, ένα Hummer, 2 Porsche Cayenne και μια Ferrari F430 Spider.

Η εντυπωσιακή συλλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος αυτοκίνητα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: