Έμαθε για την αποφυλάκιση της Έφης, «τpέμει» ξανά από φόβo: Τραγικά νέα για Ιωάννα Παλιοσπύρου, 4 χρόνια μετά

June 1, 2024

Έμαθε για την αποφυλάκιση της Έφης, «τpέμει» ξανά από φόβo: Τραγικά νέα για Ιωάννα Παλιοσπύρου, 4 χρόνια μετά


Διαφ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραβρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για την παρούσα φάση της ζωής της, τέσσερα χρόνια μετά την ανατριχιαστική επίθεση με βιτριόλι που υπέστη στο πρόσωπο.

Τα όσα ανέφερε:

Ακούγεται ότι η δράστις θα αποφυλακιστεί σε έναν έως και έναν μισό χρόνο, γεγονός που σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είναι λογικό, δεν είναι ανθρώπινο να μη νιώθω καλά; Με απασχολεί, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να χρησιμοποιώ τη λογική. Με ανησυχεί, θα το αντιμετωπίσω όταν έρθει η ώρα. Αυτό που με ταράζει περισσότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μετανιώσει. Και αν δεν έχεις μετανιώσει μετά από όλο αυτό που έχει γίνει και δεν έχεις σωφρονιστεί μετά από τόσα χρόνια στη φυλακή, που πιστεύω ότι δεν έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι που με τρομάζει, γιατί δεν ξέρω πού θα τον σταματήσει».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η μόνη επαφή που είχα μαζί της ήταν στο δικαστήριο. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, μετά από έναν χρόνο που ήταν στη φυλακή, γιατί ήταν προφυλακισμένη και την πρώτη μέρα που έρχεται στο δικαστήριο, ζητάει να πάρει τον λόγο, πρώτη από όλους, μπροστά στους δικαστές, μπροστά στους ενόρκους, σε εμένα και την οικογένειά μου και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ρίξει τις ευθύνες για τη δική της επίθεση στο θύμα της, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει θρασύτητα και δεν υπάρχει μεταμέλεια».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επίσης αναφέρθηκε στην περίοδο που εκδικαζόταν η υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανακρίθηκα κανονικά. Φανταστείτε να είμαι στο σοκ που είμαι, να μην μπορώ να δω και υπήρχε μια κατάσταση με πίεση, με ερωτήσεις, να μου λένε ότι κάτι έχει συμβεί και πρέπει να θυμηθώ και να λέω ότι δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Ήταν πολύ πιεστικό και από ένα σημείο και μετά κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι δεν μπορώ να τους βοηθήσω».

«Δυστυχώς ήρθαν έτσι τα πράγματα…»: Χώρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νέα

Σε δηλώσεις της στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση της γυναίκας που της επιτέθηκε με βιτριόλι, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε μόνο 1,5 χρόνο. Ένα συμβάν που έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη.

Εκτός από αυτό, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοίνωσε επίσης τον χωρισμό της. Σχεδόν αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, βρέθηκε σε μια σχέση, και ο τότε σύντροφός της την υποστήριξε σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, τώρα το ζευγάρι έχει αποφασίσει να διαλύσει τη σχέση του.

Τα όσα ανέφερε:

«Ναι μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ και το ζήσω στο 100% όμως ήμουν εκεί. Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος, όχι. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι», αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Οι δηλώσεις της σε παλαιότερες συνεντεύξεις:

Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα.

Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Οπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: